Papatya-34 Bibebisgordumsanki hacışeriften yaptırabilirsiniz , çok güzel uygun ve istediğiniz resimli yapıyorlar
ElifLeyla Bibebisgordumsanki iki çeşiti de mevcut ben normal kutulu olanlardan aldım ama teneke kutu da var
Emirinannesi34 Bibebisgordumsanki hacı şerif, sözümde nişanımda hep isimli çikolataları otda yaptırdım. Hem tadı güzel hemde kaliteli. Hiç bir sorun yaşamazsınız
Nilperisi Bibebisgordumsanki ck_designevent sayfasına yaptırdım tasarımı kendim seçtim instagramdaki görsellerden içine pelit çikolata ve draje kullanıyorlar çok da lezzetli geldi. Bir de sahibi Cansu hanım çok ilgili birisi öneririm
Frzn Littlespy foto paylaşmayı bilmiyorum🙈ancak yaptırdığım yere de söyledim.Baskı kalitesi kötü,soluk ve çikolataların paketlemesi yeni değil diye.Çikolatalar çok önceden paketlenmiş ve üzerine etiletler yapıştırılmış.
Bibebisgordumsanki Tugbamete yere para saçmak 😅 zengin hissettirdi mi 😅😅 ya magnet dolap susu vs için bende o şekilde düşünüyorum biz onem veriyoruz kimse degil ama çikolata yenir en azından kutusu da bana kalir demistim
Bibebisgordumsanki Hayalleredogru bu sayfayı bir kac arkadaş daha yazmış. Firsat bulmadim ama bakayim bugun bende teşekkürler
Eski9 Bibebisgordumsanki inşallah geçen görselini attılar tasarlayıp onaylayıp kargoya vereceğiz dediler haftaya gelir umarım bir o kaldı zaten herseyimiz hazır birde kolonya yapacağım kendim bugün şişeler geldi heyecanlı oluyor
Bibebisgordumsanki Eski9 ay bende ne nişan isteme ne kina dugun hic bişey yapmadım gereksiz gördüm bunda da bi cikolataya heves ettim sanki ya o da kutular guzel geliyo gozume.
Bibebisgordumsanki Nehirimmm06 ayy boyle olmasından korkuyorum bende bide epeycede para almislar ya uzuldum sizin icin
Nehirimmm06 Bibebisgordumsanki bende görünce mesaj attım ama tenezzül edip cevap bile vermediler kendim kopan süslerinden bişeyler yapmaya çalıştım 😞
Bibebisgordumsanki Nehirimmm06 ya resmen sahtekarlik ama iste Instagram dan alınca da böyle riskler var geçmiş olsun gerçekten. Neyse bebisiniz saglikli olsun da önemli değil diyelim. 😊
Guzelannehnm Bibebisgordumsanki arkadaşlar şöyle fikir vereyim ben dökme ambalajlı çikolata aldım 50 tane, üzerine boyutuna göre etiket çıkarttım hoşgeldin isim gibi mis gibi de oldu ☺️ Hem de 20 tlye denk geldi,
Bibebisgordumsanki Guzelannehnm ambalajli derken cikolatacidan mi paketli olanlardan mi baya hesapli haleltmissiniz