Huzurmelegim_28 Bibebisgordumsanki trenyolda art çikolata var 150 tanesi 50tl bi bak istersen üstüne bi isimli kağıy sticker yapıstırırsın ben öyle yapcam daha uyguna gelicekk
Cns34 Bibebisgordumsanki ben yaptırmadım daha ama pelitinmiş 100 tanesi 119 du kutuda yanına da istediğiniz kadar magnet vs sipariş edebilirsiniz ya da çikolata sayısını azaltıp arttırabilirsiniz. Sanırım oraya yaptıracağım
Huzurmelegim_28 Bibebisgordumsanki kutulu değil ama kutu bulunur tabi benim fikrimce sen illa kutulu istiyorsan biraz tuzlu oluyor
Serpil-3 Bibebisgordumsanki evet ilk zaman öyle düşünülüyor ama inan benek biraz büyüdüğünde bir kaç yıl sonra aman bunu nereye koyacam diye bisürü şey atılıyor tabi sen bilirsin yinede
bebekcim16 Bibebisgordumsanki merhaba ben hacışeriften yaptırdım isimli olarak yanında kolanya hediyeli tavsiye ederim
Serpil-3 Bibebisgordumsanki kız valla hevesini kırmak istemem sen bilirsin tabi çikolatayı yiyen kağıdını atacak o paraya güvendiğin yerden çikolatanı al kalanına da bebişin bi eksiğini alırsın
ElifAkaln Bibebisgordumsanki hacı Şerif var ben ordan sipariş etmiştim sapasağlam gelmişti güzeldi de çikolatası
Tugbamete Bibebisgordumsanki ben oğlumda bebekcikolatası sayfasından yaptırmıştım tadı güzel ve kaliteliydi kutusunu hala saklıyorum ama 2.ye hamileyim bu sefer yaptırmayı düşünmüyorum çünkü yiyen kağıdını attı oğlumun adı çöpe yada ayaklar altına gitti düşününce yere para saçmışım dedim 😂
Bibebisgordumsanki Tugbamete yere para saçmak 😅 zengin hissettirdi mi 😅😅 ya magnet dolap susu vs için bende o şekilde düşünüyorum biz onem veriyoruz kimse degil ama çikolata yenir en azından kutusu da bana kalir demistim
Hayalleredogru Bibebisgordumsanki bende bebekcikolatasi sayfasından sipariş verdim internet sitesinden çok güzel lezzetli ve çokta ıygun ayrıca kargoda teneke kutusu ezildiği için ücretsiz benden kütüğü geri istemeden aynı gün yeni kutu yolladılar çok ilgililerdi sağolsunlar
Bibebisgordumsanki Hayalleredogru bu sayfayı bir kac arkadaş daha yazmış. Firsat bulmadim ama bakayim bugun bende teşekkürler
Eski9 Bibebisgordumsanki lares party sayfasına sipariş verdim en çok o sayfanın tasarımlarını beğendim magnet açacak da yaptırıyorum aynı örnek haftaya gelir heralde bakalim
Eski9 75 adet cikolata metal kutuda 130 TL magnetlerde 30 tane yaptırıyorum 100 lira oda ikinci bebek ilkinde hicbirsey yapamadım bunda heves ettim valla
Bibebisgordumsanki Eski9 ay bende ne nişan isteme ne kina dugun hic bişey yapmadım gereksiz gördüm bunda da bi cikolataya heves ettim sanki ya o da kutular guzel geliyo gozume.
Nehirimmm06 Bibebisgordumsanki ben by.nazliyilmaz diye bi sayfadan yaptırdım 170 TL verdim okadar pişman oldum ki aldandım güzel görüntüsüne bi geldi özensiz saçılmış dağılmış keske Çiçek sepetinden normal bi çikolata alsaydım çok pişman oldum
Bibebisgordumsanki Nehirimmm06 ayy boyle olmasından korkuyorum bende bide epeycede para almislar ya uzuldum sizin icin