Eski9 Bibebisgordumsanki inşallah geçen görselini attılar tasarlayıp onaylayıp kargoya vereceğiz dediler haftaya gelir umarım bir o kaldı zaten herseyimiz hazır birde kolonya yapacağım kendim bugün şişeler geldi heyecanlı oluyor
selmaaa571 hacışerif in çikolataları çok güzel fiyatları da uygun bence dilerseniz bakın derim instagram da sayfası var webde de bulabilirsiniz
Bibebisgordumsanki selmaaa571 yaa baktim da çikolatalarından yemiştim güzel oluyor gerçekten ama tasarımları diger sayfalara gore canlı gelmedi bana sanki ama lezzet onemli diyip ordan yaptirabilirim teşekkür ederim 😊
Bibebisgordumsanki Nehirimmm06 ya resmen sahtekarlik ama iste Instagram dan alınca da böyle riskler var geçmiş olsun gerçekten. Neyse bebisiniz saglikli olsun da önemli değil diyelim. 😊
Bibebisgordumsanki Guzelannehnm ambalajli derken cikolatacidan mi paketli olanlardan mi baya hesapli haleltmissiniz
Guzelannehnm Bibebisgordumsanki yani açık bir şekilde değil böyle alüminyum folyo gibi paketli olan çikolatalar ve etiketle birlikte çok uygun oldu valla
Eski9 Bibebisgordumsanki şimdi fisfisli şişeler çıkmış onlar hoşuma gitti hem kullanılır da onlardan aldım trendyoldan 50 li üstüne yapışkanlı etiket tasarlayıp kurdele takacağım sade kibar iş görür biraz da korona temalı 🙈🙈😁😁
Bibebisgordumsanki Eski9 gelenlere de dikkat edin mesajını vermis olursunuz 😅 gerçekten kullanışlı oluyor kuzenim nisanda dagitmisti tam cantaya atmalik hala kullanıyorum
lily-11 Bibebisgordumsanki ben ablamın doğumunda çiçeksepetinden yaptırmıştım isimli kutulu çok şıktı. Ablam da şimdi bana yaptırdı instadan metal kutulu olanlardan. Bence çok pahalı bir şeye gerek yok herkes yiyip atıyor zaten. Kutusu hatıra kalır ama kızımın tokalarını koymayı düşünüyorum:)
Bibebisgordumsanki lily-11 hangi sayfadan ne kadara yaptirmis acaba bikuyomusunuz. Aynen illa kullanilir kutu ya