Bibebisgordumsanki Arkadaşlar Instagram da cikolabcikolata sayfasından çikolata yaptıran var mi? Ya da nerden ne kadara yaptirdiniz önereceğiniz bir sayfa var mi? Çikolata konusunda tedirgin oluyorum lezzetli taze olur mu diye.
Serpil-3 Bibebisgordumsanki valla bende yaptıracaktım vazgeçtim kaliteli olurmu olmaz mı sadece dışındaki yazıya para verecekmişim gibi geldi birde çikolatayı yiyen kağıdını atacak boş yere masraf gibi geldi evde de iyisinden çikolata var yeter bakalım
momsboys Bibebisgordumsanki ben o sayfadan yaptırdım güvenilir canım 1 haftada geldi siparişim gayette güzel
ElifLeyla Bibebisgordumsanki hacı Şerif’ten sipariş verdim kızıma da ordan vermiştim hem çok çabuk geliyor hemde taze temiz👍🏻 İki gün önce sipariş verdim sunum kutusunda 72 adet madlen çikolata her çikolata da bebeğin adı yazıyo 150 tl
Bibebisgordumsanki Serpil-3 ya evet o şekilde düşününce haklisiniz ama teneke kutuda olunca kutusu kalir sonra birşeyler konur diye dusundum
Bibebisgordumsanki momsboys aa gerçekten mi sevindim yaptiran birine denk geldigime çikolatasi nasil. Fiyatları diğer sayfalara gore iyi geldi bana
Serpil-3 Bibebisgordumsanki evet ilk zaman öyle düşünülüyor ama inan benek biraz büyüdüğünde bir kaç yıl sonra aman bunu nereye koyacam diye bisürü şey atılıyor tabi sen bilirsin yinede
Bibebisgordumsanki ElifLeyla Hacı Şerif çikolatalari guzel evet. Kutusu normal madlen kutusu mu yoksa şu teneke kutulardan mi
Csm Bibebisgordumsanki ben hacı şeriften verdim, cok sık, taze ve lezzetli Yuvarlak teneke kutuda isim yazılı 50 madlen+30 badem draje 150 tl Kare normal kutuda isim yazılı 32 lokum 70 tl
Bibebisgordumsanki Csm bir arkadaş daha haciserif demis bakayim en iyisi ona da. Instagram üzerinden mi sipariş veriyosunuz sitesi mi var
Seminn Bibebisgordumsanki https://resimyukle.link/i/CPWf6 100 madlen badem şekeri kolonyası kargo su 195 verdim bize özel tasarlıcak bayan ck desingevent
Cns34 Bibebisgordumsanki ben yaptırmadım daha ama pelitinmiş 100 tanesi 119 du kutuda yanına da istediğiniz kadar magnet vs sipariş edebilirsiniz ya da çikolata sayısını azaltıp arttırabilirsiniz. Sanırım oraya yaptıracağım
Fatma272727 Bibebisgordumsanki ben yigene yasin tesbih magnet cikolata seti yaptirmisdim 75 kisilik yaren hediyelik diye gayat guzeldi cikolata 🙂🙂🙂🙂
ElifLeyla Bibebisgordumsanki iki çeşiti de mevcut ben normal kutulu olanlardan aldım ama teneke kutu da var
sadelikdenemesi Instagramda alomagnet sayfasından siparis verdim acacak magnetle cikolata tek pakette, tasarimi kendiniz secebiliyorsunuz adet 3 tl idi - cikolata melodi, icinden acip denedik taze, tadi da güzel