[silindi] RuyasMom2 aynısı yemin ederim hah tam tuttu diyorum başlıyor midesini bulandırmaya atıyor ağzından 😂
BabyYoda [silindi] Yaa doğurdun ama unutmadın bizi güzel anne ☺️ Son 10-11 haftam kaldı benim sezaryene karar verdik doktorumla çok şükür ufak ufak da hazırlanıyorum yine sardı tatlı telaşlar bu sefer inşallah ereceğiz yavrumla mutluluğa kalpten inanıyorum ☺️💕💕
[silindi] BabyYoda yaaaa unutur muyum her günüm sizinle geçti ❤️❤️ Ya maşallah az kalmış canım hayırlısı olsun kuzum evladını sağlıkla al kucağına normalmiş sezaryenmiş hiç önemli değil ❤️ Her şey güzel olacak İnan ben inandım oldu sıra sizde canım benim ❤️❤️❤️
BabyYoda [silindi] O kadar çok istiyordum ki sezaryen olmak 😬 doktorum da sana aynı travmayı yaşatmak istemiyorum çok güzel bir sezaryen doğum yapalım diyince dünyalar benim oldu 😍 minik kuş nasıl koklaya koklaya öp teyzelerinin yerine ah nasıl cennet kokar o şimdi 🤤🤤
[silindi] BabyYoda çok iyi doktorun varmış kuzum 😘bence de çok güzel geçecek her şey daha güzel olacak 😍😍ahh iyi teyzemiz gün geçtikçe daha bir güzel oluyor babasıyla her gün kendimize benzetiyoruz tartışıyoruz o diyor bana benziyor ben diyorum bana 🙈🙈
Derinin-annesi [silindi] napıyım zeynepcıgım valla derin hanımla vakıt gecıyor.On günlük olduk zamanbasıl gecıyor anlamıyorum.Dün göbegi düştü.Yarın hastaneden gelecekler ilk banyosunu yaptırcaz😍Sen nasılsın,nasıl gidiyor annelık?
[silindi] Derinin-annesi amaaaaann yerim ben onuuuuu göbeğini ❤️❤️Biz de öyle vallahi günleri takip edemiyoruz bebekle vakit nasıl geçiyor anlamıyoruz 😍😍 güzel gidiyor canım oğlumla büyüyoruz 🥰🥰🥰
ratatosk [silindi] bebekler yoğun bakımda solunumda sıkıntı var ama en fazla 10 gün kalırlar diyor dr. Çok şükür başka sıkıntı yok 🤗🤗 sen naptın nasış gidiyor analık 🎈🎈🎈
[silindi] ratatosk bebekler çok güçlüler hem de çok canım Allah’ın izniyle 10 gün sonra evinize gideceksiniz hep beraber ❤️❤️🤲🤲 analık çok güzel yaa hayatımda yaptığım en güzel şey 😍🥰😍🥰kokusu yeter annem soruyor nasıl güzel mi diye diyorum götü bile güzel o derece 🤩🤩