birprensesvebirprensannesi [silindi] Sarılık yüksek düşmedi beni yine hastaneden tek çıkarıp onu kuveze alıyorlar
[silindi] birprensesvebirprensannesi kuzummmmm getirme aklına kötü şeyi sen çık evladın da gelecek yanına Allah’ın izniyle ❤️🤲🤲dualarım sizinle canım
midekoruyucu [silindi] canıımmm 🤗 sen aldın yavrucağını kucağına, sıra bize geldi 🤗 hayırlısıyla son 30 🙈 çok heyecanlıyımmmm
[silindi] midekoruyucu hey maşallah maşallah bitirmişsin sen de kuzum 💋❤️❤️ Hele günler yaklaşsın gör o zaman heyecanı 🤩🤩
midekoruyucu [silindi] 🙈 yaaa vallahi napcam bilmiyorum 🙈 sen naptın nasılsın özledim valla 🤗 annelik nasıl bi duyguu 🤗 bebiş nasıl 🤗
Annecik_ [silindi] tutmayınca tutmuyor eskileri çıkardım dünya emziği birikmiş her model denedim çünkü inş rahatlar yakında
[silindi] Annecik_ ayyy vallahi öyle yeğenlerim 4 aylıkken tuttular bana göre çok geç keşke tutsalar bir an önce
[silindi] midekoruyucu bebek seni yönlendiriyor kuzum hiç korkma ❤️Napıyım bebeğimle büyüyoruz bir yanım çiş bir yanım kusmuk hahaha
Aysun1983 [silindi] doğum yaptım şu emziriyorum kızlar 😍23 günlük olduk bı arada benim bebiş oldukça gazlı 🙄sizlerde durumlar nasıl
Danlacan Aysun1983 benim bebeğim uyurken çok korkuyor sanırım sürekli elleri havada boşluktan düşüyormuş gibi atlayarak uyanıyor bu durumu yaşayan oldu mu acaba 😟
iremgun [silindi] bol kıyafeti attım hafızaya sjsjsj. Ya evet bana da popşlten ölçülen tavsiye ettiler ama ben bir türlü bulamadım tam olarak eğer onun markasını verirsen çok mutlu olurum. Yiyip içsin teyze balı da büyüsün sğalıkla🥰🥰
midekoruyucu [silindi] hakkımızda hayırlısı ❤️ Yaaaa hiç bu kadar gerçekçi bi söz duymadım şu forumda 😂😂😂😂😂 senin de üstün başın batıyor mu gerçekten 😂😂😂
Aysun1983 [silindi] yeminle bizde aynı cnm ya kusmasından dolayı günde 5 kıyafet değişiyoruz resmen 😀önlüklü takımı 1 tane var o iyi geliyor önlük almak lazım 😍
Aysun1983 [silindi] sabah öğle akşam rezene içiyorum birde kimyon kaynatıp içiyorum biraz iyi geliyor 1 gün içmedim geceyi sabah ettim valla 😩huzurla uyanmasını istiyorum resmen her uyanışından ıkınıyor çocuk 🙄
[silindi] iremgun biraz geç oldu kuzum oğluşumdan anca fırsat bulabildim orda var mıdır bilmiyorum kuzummmmm ❤️
[silindi] Aysun1983 ben de rezeneye iyi alıştım iştahımı çok açıyor bir de 🙈kimyon denemedim toz kimyon mu canım ?
Danlacan [silindi] ay ben geç kalmışım 😂🙈😍 ben doğurup burda pek olamayan taraftayım sanırım 😁 bebekle alışma sürecimiz bazen sıkıntılı geçtiği için pek vakit bulamıyorum sanırım 🥲