[silindi] birprensesvebirprensannesi gelir inşallah kuzum benim de gelmedi ilk bir kaç gün şimdi hiç sağmıyorum yetiyor şükür ❤️
RuyasMom2 [silindi] geldimmm🥰🥰 bebisle uğraşıyorum kuzum ya reflü var sanırım yattığı an mide ekşiyor sütün birazını çıkarıyor bazen boğazında kalıyor yattığı zaman korkuyorum iyice sende böyle problem var mı? Senin nasıl gidiyor annelik 🤗
[silindi] RuyasMom2 az önce üstüme kustu canım son 3 gündür bizde de kusma başladı ama bizimki çok yiyor galiba sürekli meme istiyor. Bir de çok sıkıyor kendini oğlum gaz çıkarırken
RuyasMom2 [silindi] aynısı kuzum ya benimki de sürekli meme istiyor bide kendini çok kasıyor kızarıyor araştırmama göre midesi yandığı için kendini geri atıp kasıyormuş
Annecik_ [silindi] iyiyizzz sen nasılsın sen anlat bebeğin nasıl sen iyi misin. Ben 30 oldum hazırlıklar tam gaz
[silindi] RuyasMom2 yaaaaa aynısını yapıyor oğlum gaz damlası verdi doktoru 3 gündür kullanıyoruz şimdilik etki etmedi bize bir an önce geçse ya
Danlacan RuyasMom2 hemde nasıl geri atmak dimi kafasını tutamıycam sanıyorum bazen aklım çıkıyor bişey olucak diye 😭 kastıkça kasıyor çocuk kendini ya bir türlü atlatamadık biZde bu durumu 😢 bir de pamukçuk oldu dünden beri ağzı 😖
[silindi] Deletedmom15262 iyiyim canım sen nasılsın senin nasıl gidiyor uzun zaman oldu görüşmeyeli ❤️
RuyasMom2 [silindi] ne kullanıyorsun canım? Ben eczaneden sab simplex aldım biraz daha fazlalaştı sanırım gaz çıkarması ama bakalım daha dün aldım. Ya onlar sıkıntı çekince vallahi huzurumuz olmuyor her an tetikteyim boğazına kacar kusmuk yada süt diye
Deletedmom15262 [silindi] iyi kuzum aynı işte buralarda eskileri görünce mutlu oluyor insan hergeçen gün değişik birileri giriyor beyin yakan postlara devamm 😂🤭😁
[silindi] RuyasMom2 hee ben de valla uyku zor uyuyorum boğazına kaçacak diye ödüm kopuyor biogaiya canım
Deletedmom15262 [silindi] hiç sorma ahh ahh canım eski postlar eski dostlar başka şimdikiler neyse 🤣🤣
RuyasMom2 [silindi] ben onu yeni bitirdim etki göremedim inşallah siz etki görürsünüz bebişlere göre değişiyor. Allah yardımcımız olsun bir an önce şu ayları atlatiriz inşallah 🤲
[silindi] RuyasMom2 inşallah canım , emzik tutuyor mu kızın canım ne yapsam tutturamadım oğluma emzik tutsa biraz sakinler gibi
RuyasMom2 [silindi] yok vallahi tutturamadim kuzum ya midesini kaldırıyor atıyor ağzından. Bende çok istiyorum tutsun en azından midesini de bastirirdi ama tutmuyor
Annecik_ [silindi] tutmayınca tutmuyor eskileri çıkardım dünya emziği birikmiş her model denedim çünkü inş rahatlar yakında
SutlacimiYedimmiBen [silindi] canim damakli wee baby marka denedinmi her iki oglumda bu emzigi tuttu bazi bebeklerde buyuk emzik seviyor 2 numarayida deneyebilirsin bnm minik ilk gun tuttu.
[silindi] RuyasMom2 aynısı yemin ederim hah tam tuttu diyorum başlıyor midesini bulandırmaya atıyor ağzından 😂