greybrde Zeyneppp10 isimden ziyade ünvan gibi cesur ismi bence çok güzel 🥰🥰 cesur yiğit aslan mert bunlarda ünvan gibi 🌸 bende aslan koymak iştedim oğlumun ismini henüz 18 haftalık eşim göktuğ koymak istiyor bende kırmadım allah nasip ederse göktuğ koyucaz 💙👼🏻
Zeyneppp10 MomsAli allah allah hadi cesur tuhaf geldide.ali kerem ismine nasil bir beğenmedim diye soleyebilir.ya sizin sectiniz isim normal bilindik olunca sorun yok ama benim dedigim isim biraz bole degisik olunca olumsuz yorum gelebilir.
MomsAli Zeyneppp10 kabul etmeyin bence olumsuz yorum olacağını. Patavatsız komşum bana da kaan ismini önermişti içime sinmedi ben hep kerem ismini beğeniyordum daha sıcak geliyordu. Ahahhaa bigün iddia yaptı benimle kaan mı kazanacak kerem mi göreceğiz diye.😂 hangi sıfatla bu kadar karışma hırsını görebiliyorsa kendinde. Herkes kapının dışında kalsın eşiniz istemezse koymazsınız. 👍
Zeyneppp10 bastille belkide ondan demiş olabilir.bilemiyorim.pekte ustelemedim.ondan burdan sorayim deidm.
nazkeve Zeyneppp10 öncelikle komşunuzun üslubu yanlış sonuçta sizin çocuğunuz ona soracak değilsiniz içinize sineni koyun. ancak üslubu yanlış da olsa bence de o tarz isimler bana da garip geliyor. çocuğa doğuştan bir dayatma yapılıyor sanki. cesur olmak zorundaymış gibi… ben daha sade isimleri tercih ederdim.
Zeyneppp10 nazkeve anladim.canim yanlis anlasipcak birsey yok.deidginiz gibi siradan bir isim degil.arkadasimin ismi Adaletti.di .lisedeyken mesela bir yerde sorsuklarinda ismim sıla derdi.sirf bikmisti artik her ismi sorana adelet deyince millet siritarak adaletlimisin peki.vs sorarlardi bu bile insani surekli o konuyla muhatap ederdi.
Yagmur515253 MomsAli dogacak çocuğuda düşünmek lazım ama çocukla dalga gececekleri bir isim olmamalı . Okul arkadaşları cesur gel kucu kuçu diye dalga geçerler ve o çocuk ömür boyu o ezikliği üzerinden atamaz. Çocukluğu geçtim ismi gibi bı karakteri olmazsa millet ismin kadar olamamissin diyebilir.
MomsAli Yagmur515253 postu açanın içine siniyorsa kimsenin kötü yorum yapmasına gerek yok bence. Kendisi bilir çocuğun gelecekte nasil karşılaşacağını Ama isim konusunda çokta dışardan fikir alınmaması gerektiğini düşünüyorum. Anne ile Babanın karar vermesi en mantıklısı👍
nazkeve Zeyneppp10 insanlar çok boş muhabbet seviyorum kimsenin haddine değil oysa ama her şeyi düşünmek zorunda kalıyoruz işte😊
Derensmom Zeyneppp10 bu hesabı yeni açmışsınız..galiba diğer hesabınızdan bu soruyu en az 3 kere sordunuz 😄😄😄neden durup durup fikir alıyorsunuz ki..her seferinde aynı cevapları duymaktan sıkılmadınız mı ? Cesur isimden ziyade sıfat gibi duruyor..belki ilerde çocuksunuz içine kapanık cesaretsiz biri olacak
kelebeklerdeniz23 Derensmom Ya evet bu ara bu isimle ilgili çok fazla post gördüm, bir bayan eşiyle anlaşamıyordu bu konuyla ilgili filan. Tesadüf mü yoksa aynı kişi mi bilemedim ben de 🤔
Eliz34 Zeyneppp10 isim konusunda bende danışırım fikir alırım bütün kız bebek isim postlrını tek tek tek okudum belki farklı güzel anlamlı Bi isim bulurum diye fikir olur bana diye.. Gecenlerde bitane rehber öğretmeni post açmıştı şöyle şöyle isimler teleffuzu zor ve dalga geçilmeye müsait mümkünse tavsiye etmiyorum dite.. Onlardan biride cesur ismiydi.. Kulağa da çok hoş gelmiyor naçizane fikrim 🥰
hanimhanimcik Zeyneppp10 benim kayınvalidemde bizim koyacağımız isimi beğenmiyor Kuran’dan bir isim seçin diyor ama umrumuzda değil çünkü bizim çocuğumuz sen onlara kulak astıkça moralin bozulur ne koyarsan koy bir laf bulurlar boşver kocanla hamileliğin keyfini çıkar 🥰
Edasu52 hanimhanimcik seninki en azından tavsiye veriyormuş canım benimkiler direk junior gelsin deyip duruyorlar. Baba anne ismi koymak kalmış gibi. Hangi devirdeysek 🤦🏼♀️
MomsAli Zeyneppp10 valla bende😂 şok oldum da dilin kemiği yok ki işte yaşça büyük olduğundan saygı gösterdim. Bugün burdayım yarın başka yerde sanane degil mi ama sanki senin çocuğun ya da torununmuş gibi hırs yapıyorsun😂😂 benim kendi Ailem Anne abi abla kimse bu kadar müdahale etmezken şu tavıra bak😂😂😂
Yagmur515253 MomsAli anne baba objektif düşünmüyor olabilir o yüzden bazı olası şeyler söylenmeli onun bu düşünceye katılıp katilmaması da anne babaya kalmış zaten. Sizin gibi dusunseydi buraya post acmazdi diye düşünüyorum.
Edasu52 Zeyneppp10 bu geri kafalı insanları anlamıyorum bebek senin bebeğin buna karışmaya ne hakları var sen koymak istediğin ismi koy bence. Benimde çocuğum olunca oğlan olursa eşim babasının adını koymak istiyor bende hiç istemiyorum napacam bilmiyorum 🤦🏼♀️
baby_mama Ben olsam koymazdım Cesur ismini, isimden ziyade sıfat olduğu için hoşuma gitmiyor, tabi tercih sizin. Ama komşunuzun tavrı da hoş değil, normal bir şekilde beğenmediğini söyleyebilir, emir verir gibi konuşması patavatsızca olmuş 🙄
Zeyneppp10 baby_mama ya aslinda o tarz biri degil ama bu sekilde solemesi beni post acmaya itti malasef tesekkurler yorum iixn bu arada
hanimhanimcik Edasu52 benimkilerde istiyor isimleri konuşmasını bi ara çaktırmadan dile getirdiler ama Allahtan eşim katiyen olmaz dedi🤣