Zeyneppp10 baby_mama ya aslinda o tarz biri degil ama bu sekilde solemesi beni post acmaya itti malasef tesekkurler yorum iixn bu arada
hanimhanimcik Edasu52 benimkilerde istiyor isimleri konuşmasını bi ara çaktırmadan dile getirdiler ama Allahtan eşim katiyen olmaz dedi🤣
Calisananne25 Bence beğenmese bile kimse bu şekilde konuşamaz hadsizlik gibi geliyor bana biraz. Anne baba beğenip içine sindirdiği sürece istediği ismi koyabilir. Etraftan herkes beğenecek diye bir şey yok. Ama kimsenin bu şekilde alay eder gibi konuşmaya da hakkı yok. Kafanıza takmayın bence içinizden geldiği gibi koyun ismi.
Glbnpk Zeyneppp10 birincisi kimseyi ne isim koyacağınız ilgilendirmez ikincisi zaten fikir sorarak hata etmişsiniz üstelik komşunuza. İnsanlara hayatınıza karışma fırsatı verirseniz bunu memnuniyetle yaparlar.
hanimhanimcik Edasu52 küstürmesine gerek yokki güzel bir üslup ile söylese anlarlar biz aileden kimsenin ismini istemiyoruz kendimiz seçecez dese kimse karışamaz
momtobe8 Zeyneppp10 valla dalga geçilecekse her isime bir mana bulunuyor. Onun ismi, bunun ismi, yok öyle mi dalga geçerler böyle mi derken isim kalmıyor. Hoşunuza gittiyse koyun. Komşunuz beğenmemiş olabilir, ama söyleyiş şekli hoş olmamış.
Zeyneppp10 momtobe8 vallah herhalde ömer ali vs deseydim boyle dalga gecilir falan denmezdi.herhalde diye dusunuyirum.
Yagmur515253 MomsAli anne baba objektif düşünmüyor olabilir o yüzden bazı olası şeyler söylenmeli onun bu düşünceye katılıp katilmaması da anne babaya kalmış zaten. Sizin gibi dusunseydi buraya post acmazdi diye düşünüyorum.
Ppatya Zeyneppp10 malum okul çağında çocuklar uğraşıyor birbirleriyle lakap takmaca falan cesur a korkak diye alay ederlerse özgüveni kırılır bakış açısını değiştirir heleki gelişim çağina denk gelirse o zaman daha kötü olur diye düşünüyorum
Yldz4747 Zeyneppp10 komşunuz biraz sert konuşmuş. Başka daha güzel isimler var. Biraz daha düşünün derim