Nilaz47 2 cm açılmam var ama ne gelen var ne giden öyle beklemekteyiz 39+1 😂

aslannaz21 bende 39′a giriyorum tık yok 🥶 açılma ve sancı olmasada suni sancı verilip doğum başlatılıyor mu yoksa sezeryana mı yöneliyorlar ?

asli-tlk benim acilma ve sanci yok gunum doluyo diye sanci veriyolar devlet hastanesi oldugu icin 41e kadr bekletiyolar. Her devlet hastanesi yapiyo mu bilmiyorm ama bebegim 4.150gram belki sezeyanda olabilir her sey cumartesi belli olacak allahin izniyle kizimda 4 kilo dogdu belki bunuda dogurturlar kafamda deli sorularr🤗

Merhabalar 40+2 günlüğüm arasıra ağrılarım oluyor ama kızım bi türlü gelmiyor neden acaba korkuyorum biraz da kötü bir şey olur diye stresli ve gerginim 😓🥲

Nilaz47 bizde 39+2 yiz ama küçük beyimiz içerde rahat heralde benim 2 haftadır artarak ilerleyen ağrılarım var ama beyefendi pozisyon almış yinede gelmiyo😅 pazartesiye kadar gelmezse doktorumuz bi dürtücem onu dedi😂 bakalım beklemedeyiz☺️

Tam 39 haftaya girdik bizde kizimla 35 te erkenden geliyordu igne filan vuruldum sancilarin dinmesi icin simdi ise 39 olduk kasilmalardan baska bir belirtimiz yok 🤷‍♀️

SemaIrem bende 36. Haftamdaydım doktorum bu gün yarın gelir dedi nerdeyse 40 bitiyor tık yok

Nilaz47 Bizde 36+2 yız bebislerin keyfi yerinde ama hemen kavuşmak istiyor insan

Nilaz47 olurmu oyle şey ya bebek kakasını yerse nasil anlicaklar bana suni verdiler artık bebek kaka yiyecek diye ihmale almayin

Nilaz47 39+5 bizde pazartesiye kadar bekleyeceğiz eğer gelmezse 40+2 de suni sancı ile doğumu başlatacak doktorum