Doğmak isyemeyen küçük nazlı kızım sanki bu günde gelmek istemiyor gibi sizde durumlar ne
40+4 sizler ne durumdasınız
Nilaz47 40+4benimde oglum gelmek istemiyor ablasina cekmis cumartesi sun8 sanciyla dogum baslatilabilir
aslannaz21 en fazla 38de dogururum diyodum 41 olcaz allahin izniyle gelen giden yok
aslannaz21 bende 39′a giriyorum tık yok 🥶 açılma ve sancı olmasada suni sancı verilip doğum başlatılıyor mu yoksa sezeryana mı yöneliyorlar ?
asli-tlk benim acilma ve sanci yok gunum doluyo diye sanci veriyolar devlet hastanesi oldugu icin 41e kadr bekletiyolar. Her devlet hastanesi yapiyo mu bilmiyorm ama bebegim 4.150gram belki sezeyanda olabilir her sey cumartesi belli olacak allahin izniyle kizimda 4 kilo dogdu belki bunuda dogurturlar kafamda deli sorularr🤗
Merhabalar 40+2 günlüğüm arasıra ağrılarım oluyor ama kızım bi türlü gelmiyor neden acaba korkuyorum biraz da kötü bir şey olur diye stresli ve gerginim 😓🥲
Nilaz47 40+4de dün doğurdum 🙆🏻♀️
Tam 39 haftaya girdik bizde kizimla 35 te erkenden geliyordu igne filan vuruldum sancilarin dinmesi icin simdi ise 39 olduk kasilmalardan baska bir belirtimiz yok 🤷♀️
Glsmyldz09 ayy allah bağışlasın darısı başıma inşallah
aslannaz21 ayy sağlıkla alın kucağınıza insallah ❣️
Nilaz47 Bizde 36+2 yız bebislerin keyfi yerinde ama hemen kavuşmak istiyor insan
Nilaz47 39+5 bizde pazartesiye kadar bekleyeceğiz eğer gelmezse 40+2 de suni sancı ile doğumu başlatacak doktorum