Emine_ali
Allah razı olsun çok teşekkür ederim 🙏🏻🌸🤍 Tabii ki haber veririm 😇
Evet işte o gün geldi 10.12.2021 🥳
duranneslihan0110
Yaaa maşallah size de Allah’ın izniyle sağlıklı kolay ve güzel bir doğum olur 🌸🤍
Htcyalmanci
Allah razı olsun inşallah 🙏🏻 🌸🤍
BNNRTNCKLC amiin canım çok teşekkür ederim diline sağlık 😊🤲🤍
BNNRTNCKLC günaydınnn, bir avazda ne olduğunu bile anlamadan bebişinize kavuşmanız dileğimle. ❤️🧚🏻♀️
suleirez
Allah razı olsun çok teşekkür ederim 🌸🤍
- Düzenlendi
BNNRTNCKLC Sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah darısı bize 🥰💞🤲 Gerçi benim daha 4 ay var ama çok korkuyorum 😒
islimm__66
Amin inşallah 🙏🏻🌸 korku oluyo tabii ister istemez ama iyi düşünüp iyi hissetmek lazım 4 ay var daha sizin için erkenden strese girmeyin 😇🤍
BNNRTNCKLC Erken evet ama işte stresten napıcağımı bilmiyorum atlatmak istiyorum bu korkuyu😒
Suni sancı normal sancıdan biraz zor ama doğum yaptığında herseye tüm acılarını unutmuş oluyorsun Rabbım kolaylık versın 2 evladım var 3. Yolda ilk kızıma sancım yetmemıstı sunı sancı vermişlerdi korkma hayırlısıyla kızın için üstesinden geleceksın onu gördüğünde tekrar yaparım ne var vunda dıyeceksın 😀😀🤲🏻
BNNRTNCKLC sağlıcakla alın bebeğinizi inşallah 🥰🙏🏼
islimm__66
Benim de İlk deneyimim olduğu için suni için böyle , normalde doğum daha iyi ve ya sezaryen için bu böyle gibi yorumlar yapamıyorum ama iyi düşün iyi olsun herşey 🌸 ne kadar korkarsak korkalım bi şekilde doğurucaz minikleri 😇
Kbr-
Yaaa maşallah size 🧿 İnşallah çok zorlanmadan açılmam hızlı olur teşekkür ederim tavsiyeleriniz için 🌸🙏🏻
BNNRTNCKLC Evet maalesef orda koyacak değiliz ,😂 mecbur çıkacak miniklerimiz❣️
tugbade
Amin İnşallah çok teşekkür ederim 🙏🏻🤍🌸
Doğum nasıl geçti nasıl minik 😀