Nonik Ben de 35 haftalığım, benim de sancım çıktı ana önemli olan 10 dkdan daha sık aralıklarla ve daha şiddetli sancı yaşamak. O olmadığı sürece bu sancılar yalancı kasılmalarmış, no panic
Bittercikolata Nonik anladım teşekkür ederim bu kadar erken başlaması panik ettirdi beni. 1 haftadır zaten ağrım vardı ama sancı cikacagini düşünmedim
morsunbul95 Bittercikolata acilma yoksa telas etme. Benimde sancim.cikti hatta 1 cm acilmam vardi ama 2 hafta kadar bekledik artik 41 haftdaa dogum yaptim
Bittercikolata morsunbul95 acılma hakkında bişey demedi doktor aslında kendi doktorum yoktu bide devlet hastanesi başından savar gibi muayene etti o yüzden içim rahat değil
Zey00 Bittercikolata bebeğinizin kilosu nasıl? Erken doğum ihtimaliniz var mı? Benim bebeğimin kilosu ortalama gidiyor dedi erken doğum ihtimaline karşı bol bol dinlen bebek büyüsün dedi
Bittercikolata Zey00 2400 kilosu dedi ama tavira bak elimizle teraziye koyup tartmıyoruz ablacım ultarason böyle gösteriyor falan diye konuştu 😂
Bittercikolata Zey00 Tekrar gitmek istiyorum ama kendi doktorum yıllık izindeymis. Açılma olduysa söylemediyse yada bakmadıysa bu adam içim içimi yiyo