Bittercikolata Bu haftasında hafif sancısı çıkan var mı ? Erken doğum falan ihtimali var mı acaba bugün hafif sancım çıktı nst de
Gamze2172 Bittercikolata canm bende ilk nstm 31+5 te yaptı doktor sadece kasılmalar çıktı haftaya carsamaba 34 olacam bakalm sancı coksa sorun olmaz ztn artık sonlara doğru gıdıyorz oda normal
yesilkahve Bittercikolata 32.haftamda sancım çıktı, 35 de de hafif çıktı şimdi 38 deyiz sancı falan kalmadı resmen 🤦🏻♀️
Nonik Ben de 35 haftalığım, benim de sancım çıktı ana önemli olan 10 dkdan daha sık aralıklarla ve daha şiddetli sancı yaşamak. O olmadığı sürece bu sancılar yalancı kasılmalarmış, no panic
Bittercikolata Nonik anladım teşekkür ederim bu kadar erken başlaması panik ettirdi beni. 1 haftadır zaten ağrım vardı ama sancı cikacagini düşünmedim
morsunbul95 Bittercikolata acilma yoksa telas etme. Benimde sancim.cikti hatta 1 cm acilmam vardi ama 2 hafta kadar bekledik artik 41 haftdaa dogum yaptim
Bittercikolata morsunbul95 acılma hakkında bişey demedi doktor aslında kendi doktorum yoktu bide devlet hastanesi başından savar gibi muayene etti o yüzden içim rahat değil