Burcubd Allah analı babalı büyütsün inşallah ❤️☺️ bende 34 haftalık hamileyim şimdiye kadar normal doğumu hiç düşünmedim 😅 spinal sezeryan istiyorum bende inşallah sizinki kadar rahat geçer.
Ftmagull hanibazen Maşallah Allah analı babalı büyütsün sağlıkla büyüsün bebişiniz inşallah🙏🏻🧿😊😊😊 Covid testi için ekstra ücret aliyo mu hastane ?
hanibazen KardelenYunusEva ben de çok korkuyodum hatta başlık bile açmıştım burda 🥲 evet doktorunuza söylüyosunuz spinal istiyorum diye. ağrılarım geçti her şeyimi kendim yapıyorum artık. Gün planlamıştık pek sancım yoktu ama çok baskı yapıyodu
hanibazen Fatmaadnz amin darısı başınıxa 🤍🌿 estetik dikiş evet kolay iyileşiyo 🙏🏻 içinizi rahatlattıysam ne mutlu
hanibazen Kbra6161 beni de ikna etmeye çalışmıştı doktorum normale ama cesaret edemedim. umarım siz de iyiki sezaryen olmuşum dersiniz öyle güzel geçer 🤍
aslanreis hanibazen Allah analı babalı büyütsün 🙏😊 ben genel anestezi ile spinalde kararsızım ilk dogumum genel anestezi oldu zor kendime geldim sorum baş bel agrınız oluyo mu nekadar zaman sonra belden aşagınızı hissetmeye başladınız
Adaaa34 hanibazen Cuma günü benimde 8:30 da spinal olacak o kadar korkuyorumki okuduklarım biraz rahatlattı🤗
hanibazen Adaaa34 ben de o kadar çok korkuyodum ki. siz de boşuna korkmuşum diyceksiniz allahın izniyle 🤲🏻