hanibazen Edali87 çok iyi anlıyorum sizi benim de aynı tedirginliklerim vardı. acısından değil de ameliyat anından korkuyodum ama gerçekten rahat olun boşuna stres yüklemeyin bebeğe de kendinize de
Hidayetliya hanibazen hm bu sene oldu snrm bu… Ddgm gbi 2020 de bnde pandemi vrdı hafiftir tbi… Ay hiç sevmyrm korkyrm o testten acıtıyor diyolar
hanibazen Eligulu teşekkür ederim hayır uyuştuktan sonra taktılar sondayı odada çıkardılar ikisini de hissetmedim bile
hanibazen Esraa54 doktorum iyileşme süreci kişiden kişiye değişiyo demişti. benim 5. günden sonra çok çok azaldı ama moralinizi bozmasın en kısa zamanda sizin de geçer umarım ağlamayın çok aklınıza takıldıysa doktorunuza tekrar danışın isterseniz
hanibazen Busra-25-42 her şey mi güllük gülistanlıktı diyceksiniz ama çatı muayenesi de oldum açıklığı kontrol için gerçekten o da sıfır acıydı. kendinizi kasmayıp derin bir nefes alın zaten çok kısa sürüyo. sondayı da uyuşunca taktılar odada çıkardılar hissetmiyosunuz o yüzden
hanibazen Papatyadelisi amin çok sağolun darısı başınıza 🌿 evet takıldı ama uyuştuktan sonra takılıyo hissetmiyosunuz o yüzden
Tsara hanibazen sezeryan sonrası kendime gelmem cok uzun sürdü ağrım sızım cok vardı Edemedim cok körü oldu gerçekten onların yüzünden 6 yıl cocuk düşünmedim 😞