hanibazen çıkar çıkmaz sezeryandn hemen kahve içmeye başlayabiliyor muyuz acaba
Ah sonunda pozitif spinal sezaryen hikayem 🤍
hanibazen öncelikle 🙂gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün 34haftalığm darısı başımıza inşaallah 2.gebeliğim deneyimlisin derler ama her çocuk hamilelik farklı düşüncede olanlardanm üstüne üstelik 8yıl ara verdim Neyse gelelim soruma ve korkuma ilk hamilelik de de çatı muayenesi ve sonta korkum çok var nasıl geçti spinal sezeryan nasipse doğumum ama bu ikili den korkuyorum sıkıntı olmadığı sürece alttan muayene yapılmaz diye umud ediyorum zaten sezeryan doğum sontayı uyuştuktan sonramı takıyorlar bunu merak ediyorum.
hanibazen hayirli olsun gözünüz aydın. Hangi şehir hangi hastanede oldunuz
Eylemmm1655 bende o haftalarda erken doğum riski vardı çok korkuyordum ama şükür 38+2′de oldu sizinde bekler inşallah zamanını🌸
hanibazen rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah bende ilk kızımda ameliyat ile doğum yaptım 35 haftalik şimdide 33 haftalik hamileyim yine kızım olacak ama erken doğum riskim var ağrılarım çok zor inşallah bende 37 38 haftalarda doğururum diye dua ediyorum rabbim inşallah o haftalarda böyle güzel hikaye yazmayı nasip eder
hanibazen gecmis olsun gozunuz aydin 🙏🙃 su karına bastirma olayi eenn cok korktugum sey nasil bi aci ya saniyelikmi cokmu bastiriyolar uf aklimi kaybedicem benim canim nasil tatli aci esigim asiri dusuk gozumde cok buyutuyorum 🙄🙄🙄
hanibazen merhaba aradigim dogum hikayesi bende sizin gibi normalden korktugum icin doktorumdan spinal sezeryan istedim allah nasip ederse 2 hafta sonra olucam .torba takildi mi kucuk tuvalet icin torba takiliyormus alttan o dogru mu peki saglicakla buyutun bebisinizi🙏🏼🤍
hanibazen Maşallah SubhanAllah tam istediğim yorum ve pozitif doğum hikayesi 🌸 Darısı bana canım bende şuan 30 haftalığa giricem çok aşırı heyecanlıyım ve çok korkuyorum ama biraz daha yendim çocuğumu artık tam hissettikçe o duyguları yavaş yavaş yaşayınca onu görmek koklamak istiyorum ama o kadar da korkuyorum ki anlatamam. Bende sezeryan istiyorum ve bayılmadan bunu kendi isteğinle yapıyorsun sanırım demi doktorumla konuşmak istiyorum şu an halen ağrıların var mı ayağa kalkabiliyor musun abarttıkları gibi Mi ve sen kontrollü mü gittin yoksa sancın mı geldi teşekkürler
Byby99 benim ilk sezeryanımda hiç bastırma falan yoktu şimdi baya şeyler değişmiş bakalım daha ne göreceğiz😏
hanibazen Allah analı babalı büyütsün sağlıkla huzur dolu bi ömrünüz olsun 🙏🏻 bende 12 gün sonra sezaryen olacam Allah’ın izniyle korku heyecan her şey bi anda yaşıyorum beni anlıyorsunuzdur 🙏🏻 Yazınızı okuyunca içim rahatladı çok teşekkürler ben sadece acıyı hissederim diye korkuyorum ve şimdi ki dikişler estetik mi oluyor sanırım o hemen geçiyormuş çabuk iyileşiyormuş öyle diyorlar bilmediğim için 🙏🏻💜💜