Bensunsal Beta hcg 1500 gördüğün an vajinadan( alttan ) ultrason ile kese görülebilir 👍🏻 beta hcg 3000 oldugunda karından ultrasonla görüşebilir.
giresun Burcu4135 amin inşallah teşekkür ederim 1 hafta sonra tekrar olcturucem netlestiricem artık😊😊
Burcu4135 giresun 2 günde 1 yaptırıyor herkes saglık ocagında yaptır. 1 hafta bekleme ki artısı gör bil
Burcu4135 giresun evet ben hamıle oldugumu ögrendıgım gun bıle regl olacagım sandım karnım belım agrımıstı aynı regl agrısı gıbı. Ama bı sure sonra gecıyor baska seyler baslıyor ama hepsı mınıcık kalpler için. 🤗
giresun Burcu4135 normalde 10/11/12 arasi adet oluyorum şimdi karnim belim bacaklarım adet olacak gibiyim üzülüyorum 😢
Nehir-Poyraz giresun yani bi şüphede kal ben çok heveslendim sonra çok üzülüp çok ağladım inşallah öyle değildir ve orda bi bebiiş vardır 🤲🏻♥️
Nehir-Poyraz giresun strese sokma sakın kendini stres çok kötü etkiliyor hayırlısı neyse onu nasip etsin Rabbim 🤲🏻
giresun Nehir-Poyraz dünden beri adet ağrım var bugünde günlük peşime bayağı kahverengi akıntı geldi 😒😒umudum kırıldı açıkçası yarında adet günüm hayırlısı..
giresun Burcu4135 dünden beri karnım ağrıyor adet ağrısı şeklinde bugünde günlük peşime baya kahverengi akıntı geldi çok korkuyorum 😢😢😢😢
Elifkrkmz1 giresun beta hcg artışı güzel artımış gebelik belirtileriyle ader belirtileri aynı oluyo kahverengi leke içinde yerleşme kanaması olabilir belki inşallah gönlünüzdeki nasip olur
Burcu4135 giresun niye adet olacaksın onu anlamadım hepimiz gebelıgın ılk zamanlarında yasadık bunları. Bu kadar ümitsiz olma