tugbade Aloneanqel mustela çanta set aldım içime en sinen o oldu içerik olarak iyi gelmesini umuyorum 🙏🏼 10 gün sonra kullanmaya başlarım artık 🤰🏻😍
Aryakusveannesi Anlıyorum herkesin durumu olmayabilir ama bebeğinizin vücuduna temas edecek bir üründe de maddiyat düşünmeyin arkadaşlar. Bir tane süsünden vazgeçin ama şampuandır kremdir yağdır vücuduna temas edecek şeyleri kısmayın.
juniorinannesi Ecowell aldım ben. Bebeginize sebamed almadan minik alıp deneyin. Sebamed alerji yapan bir marka, bazı çocuğu çok etkileyebiliyor..
Symazturk Aloneanqel henüz almadım ama içeriği temiz olduğundan siveno almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlarım var memnunlar her bebek farklı tabi 🐣
Ebru746 Aloneanqel Bübchen’i neden yazmadınız içeriği çok temiz bir ürün çevremde kullanan herkes memnun bende oğluma ondan alacağım inşallah
Dilekcnkn Senel6767 Hepsiburada.com’dan 308 ₺ aldım çantalı olarak çantasız olanlar biraz daha uygun veya tek tek olarak kendiniz de set yapabilirsiniz☺️
T_nisaa Aloneanqel weleda kullanacağım oğlumda Nivea almıştım ama çok temiz içerikli değil o yüzden değiştirdim biraz pahalı ama dediğiniz gibi bereketli bir ürün
Dilekcnkn gulsum97 Kullandınız mı bazıları şampuanın göz yaktığını söylüyor ilk kez aldım bir sorun çıksın istemem 🤷♀️
_esra Bende yeşil marka aldım oğlum doğduktan sonra herhangi bir alerji vs. Sorun olmazsa bu ürünle devam edicem
Dilekcnkn Hatice3347 Hepsiburada.com’dan çantalı set olarak 308 ₺ aldım canım tek tek belki saha uyguna gelebilir
MinaGamze3 Aloneanqel mustela tercih et canım ben fransadayım ve buradaki doktorlarımız mustelayı tercih edin diyorlar bende tüm krem olayın ve şampuanlarını almayı düşünüyorum inşallah