Beren1 @Aloneanqel amin inşallah ☺️🙏🙏 evet çok heyecanlı günler geçmiyor sanki 🙈 artık yorucu olmaya başladı,ağrılarım başladı ama yine de güzel bir süreç ☺️
Semaydn_20 Aloneanqel Ben % 100 doğal ve sağlıklı olduğu için TİENS firmasının şampuanını aldım. Kendim de kullanıyorum
Dilekcnkn Hatice3347 Hepsiburada.com’dan çantalı set olarak 308 ₺ aldım canım tek tek belki saha uyguna gelebilir
eimre Aloneanqel mustela kullanıyorum çok memnunum evet 0ahali ama hak ediyor ve uzun süre gider 1 damlası yetiyor
Alpsmom Mustela Bebek Bakım Setini tercih ettik. Dün tüm seti 279 TL’ye hepsi burada’ da buldum. Yeni üyelik indirimi ile 50 TL indirim daha yaparak, 229 TL’ye aldım.
melekzararsizz Dilekcnkn 🙄başkasının lafıyla iş yapmayan ben bu defa yanıldım bunu çabuk bitirip biran önce bari dalin almalı😎
[silindi] Sermec27 Bende sanırım baby me tercih edicem hem katkısız hem fiyat uygun bakalım inşallah sağlıkla kullanmak nasip olsun 🥰
kivirciginannesi Aloneanqel halen dalin kullananlar var şaşırdım. Mustelayı tek geçerim egzamaya bile iyi geldi
Busrabrk Oğlum 3 yaşına gelene kadar mustela kullandım ve çok memnundum.Şimdi uni baby kullanmaya başladım ve saçlarındaki yumuşaklık gitti . Tekrar mustela alacağım .
Afrartis Aloneanqel ikisi de erkek 🙊 ben de bayılıyodum çocukluğumdan beri hep isterdim. Şükür nasip oldu :)