Tugbamete Aloneanqel ilk 1 yaşa kadar bübchen kullandık sonra mustela devam ettik şimdi 29 aylığız Nivea kullanıyoruz 3 ünden hangisini indirimde yakalarsam stokluyorum 🥰
atomcatandtheboysmother Tugbamete ben de bübchen hakkında çok güzel yorumlar okudum. Bübchen ya da mustela almayı düşünüyorum bebeğime.
Tugbamete atomcatandtheboysmother kesinlikle ikiside göz yakmıyor oğlum hep gözleri açık yıkanıyor hiç sıkıntı yaşamadık hemde içerikleri temiz 🌸
Betul4835 Ben naturalive aldım kendim icin temizlik kişisel bakım vs doğal kullanıyorum zaten çocuğuma da güvenle kullanicam hem yerli firma hem doğal hem de cep yakmıyor
atomcatandtheboysmother Betul4835 kendimde siveno duş jeli ve roll-onunu kullanıyorum yine temiz içerik. Ama bebeğime mustela ya da bübchen diye düşündüm 🤷🏻♀️😌
DiDoCe Mom54544 Ben içeriklerini inceledim ağır kimyasal yok örneğin dalin yılların markası olmasına rağmen içindeki kimyasallar çok ve ağır, sıvı sabundan farkı yok
Ftmagull 2inciannelik yağlı bırakabiliyomuş saçı diye görmüştüm yorumlarda da bende ondan kararsız kalmıştım
deryaa1903 paradiseeeeee cok goz yaktığını söylüyorlar bende alcaktım kararsiz kaldim nasil acaba memnunmusunuz
burcu_burcu balbocegim27 bende baby me aldım içeriği temizmiş fiyat olarak da uygun olunca deterjanı da aynı aldım