Masal53 ZumrutHanim tabi canım herşeyi anlat anlat sonra sil cevap yazınca da cevap verme kim sana nasıl güvensin burda duygu sömürüsü yapma o yüzden
ZumrutHanim Masal53 şaka kaka olmasin istersen. ben sana yazdim telefonum ortada duruyor esim gorur yanlis anlar tartisma olmasin diye sen cevap vermemissin sonra sildim uyudum erkenden sabah tekrar yazarim diye sabah baktim engellemissin . ne yaptim engellenecek sana? soylemlerine de dikkat et. aksamdan beri şakaya vurdum da ne demek duygu somurusu? agzindan cikani kulagin iyi duysun!
fatmArslan06 Masal53 bana yetiyor 😁😁 ağlarken aliyor bide öğürme ne sert kalıyor ne tasa can havline düşünce 🤣🤣🤣🤣🤣
Masal53 ZumrutHanim burda yalan konuşuyosun geçen gün postta evimdeyim tuvalet sıkıntım var nasıl halletcem diyodun dünde gelmiş kaynanamdayım diyosun??? Böyle kişiye güven olmaz
Masal53 ZumrutHanim söyleyebilirdin silerken böyle böyle olay var diye birden siliyosun cevap verdiklerime de cevap vermiyosun… Neyse iyi günler
Masal53 3MelekAnnesi3 😄😄😄 kııız bende bi gün öyle yaptım daire kapısına vurdum tüm bina çıkmış katlara ne oluyor diyo 🙈🙈🙈🙈
3MelekAnnesi3 Masal53 daha cıkan olmadı olursa onlarda alır cevabını zaten uzun süren bişey degil saniyelik oluyo 😂
Masal53 3MelekAnnesi3 ben 3 5 kere iki elimle yumruk atmıştım 😄😄 herkes kolidorlara çıktı kapı deliğinden gördüm ama nasıl korktum kapıma yığılırlar diye 🙈🙈
Kara_keci1 Masal53 eskiden kirip dokerdim de yas aldikca sessizlesmeye basladim,ama o sessizlik hic hayra alamet olmuyormus iste😂
ekoglu34 Masal53 genelde sinirlendigim kisinin suratina saydirmazsam icimdeki ofke azalmaz. Bir de aglamayacak olsam bile gozlerim doluyor, agliyorum zannediyorlar. Halbuki aglamiyorum sinirlenince gozlerim yasariyor.
Masal53 ekoglu34 😭😭 ben karşımdaki insana sinirimi belli etsem saydırsam oda bana saydırır uzar da uzar
Aybuss Geçen gün sinirden tansiyonum çıktı doktorluk olduk 2 günümüz hastanelerde geçti. Eşime pahalıya mal oldu bu durum, bidaha asla sinir etmez herhalde 🤭
Aybuss Masal53 Özel hastaneye gittik sigorta da olmadığı için baya pahalı ya mal oldu.. İçime ata ata artık Tansiyonum fırlıyor 😔