mervebolatkirac Masal53 bağırıyorum, sakinleşene kadar söyleniyorum çok şiddetliyse bir şeyler fırlatıyorum, fırlayacağım şeyleride seçerek firlatıyorum sevdiğim eşyam kırılmasın bozulmasın diye çöpüm bile kıymetlidir çünkü 😅
Kumru_ Masal53 Hiç kontrollü değilim bu konuda bağırıyorum. Sankinlesene kadar ateş topu gibi geziyorum ortalıkta😐Sonra annemi veya ablami arayıp konuşup rahatlıyorum
Kubrakorkut Masal53 ya ağlarım ya bedua ederim yada küfür ederim ama sadece içimden yani çok da güzel bi huyum yok ama çok kötü oluyorum ya genelde ztn ya kocama ya kaynanama yada görümceye yada cahil cahil konuşan insanlara sinir oluyorum öfke çok kötü Allah muhafaza sakinlensmeye çalışıyorum hemen okdr sinir oluyorum ki kocamı bırakıp gitmek istiyorum bazen
Saziyersin Pinkdreamss kesinlikle zaten bu ara hem hormonlar hem de doguma az.sure kaldi üzerine havanın sıcaklığına birde bizleri sinirlendirdiklerinde ver yansın oluyor 😅😅😅
Minigimm0611 Masal53 Eşimden çıkarıyorum hırsımı fazlasıyla genelde kıyamam 😂 Ama napim geneldede ona sinirleniyorum sinirlendirmesin oda 😂
Masal53 ZumrutHanim tabi canım herşeyi anlat anlat sonra sil cevap yazınca da cevap verme kim sana nasıl güvensin burda duygu sömürüsü yapma o yüzden
Masal53 ZumrutHanim burda yalan konuşuyosun geçen gün postta evimdeyim tuvalet sıkıntım var nasıl halletcem diyodun dünde gelmiş kaynanamdayım diyosun??? Böyle kişiye güven olmaz