Aybuss Masal53 Özel hastaneye gittik sigorta da olmadığı için baya pahalı ya mal oldu.. İçime ata ata artık Tansiyonum fırlıyor 😔
Meleekdincc Odadan gidiyorum kendime iş çıkarıyorum çamaşır bulaşık vs. onlarla oyalanıyorum sakinlesene kadar gitmiyorum odaya
Masal53 3MelekAnnesi3 dengesiz tabi binanın içine çıkıp telefonla konuşan mı ararsın başkasının çöpünü başkasının kapısına bırakan mı ararsın kolidorları ayakkabıyla dolduran mı ararsın 🤔🤔🤔
Masal53 Kara_keci1 😘😘😘😘 bende daha büyüksün sandım yaş aldıkça insan düzeliyor diyince 😄😄😄 hayat çocuk kalmakla güzel ben 23 yaşındayım çocuk ruhluyum 😄😄😄
Kara_keci1 Masal53 en son milattan once o yaslardaydim😂😂madem de cocuk ruhlusun tadini cikar bol bol,Allah neseni daim etsin❤❤🤗
Annesininkuzusu01 Masal53 Kolay kolay sinirlenmem, ama sinirlendiğimde mutlaka kendimi savunurum saygı çerçevesinde, hiçbir lafın altında kalmam ama karşımdaki ağzını bozar ya da sesini git gide yükseltirse işler biraz değişiyor tabi
Masal53 Annesininkuzusu01 ben çok korkak biriyim kendimi bazen savunamıyorum bana bağıran olsa bile susuyorum moralim bozuluyo ağlıyorum vs.
Masal53 Kara_keci1 🤔🤔 kafaya çok takan biriyim herşeyi kafama takarım şu neden böyle bu neden öyle oldu bunu neden yaptım şunu neden söyledim diye bin sefer düşünür dururum
Kara_keci1 Masal53 seytan ayrintida gizlidir,bende oyleyim ara sira cok fazla yipratsa da bu kafa yapisi genelde kurtarici oluyor😁
fatmArslan06 Masal53 bana yetiyor 😁😁 ağlarken aliyor bide öğürme ne sert kalıyor ne tasa can havline düşünce 🤣🤣🤣🤣🤣