Sultan3455 28 haftaya kadar düzensiz olur o, doktorum bir gün harekete derse 2 gün etmez korkma demişti sonradan düzeliyor ama. Tatlı ye uzan belki hareketlenir😊
Bebeğim hareket etmiyor
Sultan3455 çok erken düzenli hissetmeniz için endişelenmeyin ama tatlı yemeyi deneyebilirsiniz
Seymamuge sürekli hareket halindeydi hissediyordum o yüzden
Xna Onu sa denedim canım
Sultan3455 cok normal cnm yaa beklemede kal aksama kadar etmezse doktora gidebilirsin ama bu dönemlerde gayet normal hatta 1 2 gğn etmez 3 4 gün eder öyle öyle düzene biniyor zamanla önemli olan 25 ten sonra takibini yapmak
Sultan3455 benim de 20 haftalıkken 2 gün boyunca hissetmedim 3. Gün hissettim çok korkmuştum ama sanırım bazı günler aktif bazı günler çok sakinler şimdi 24 haftalık olacaz yarın ve daha da netleşiyor hareketler
Sultan3455 dürtükle ben öyle yapıyordum o haftalarda o zaman mutlaka bir kere de olsa vuruyordu ne var der gibi 🤣
Sultan3455 çocuk uyuyor annesi rahatsız etme günde en fazla bikaç kez hareket eder
3MelekAnnesi3 zaten Allah korusun birşey olsa belirtileri olurdu dimi canım
Rana-10 Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah canım
hanimhanimcik İnşallah canımm🌸
Sultan3455 söyle sag sola yatınca tak tuk diye karnına düşüyor mu bebek öyle his olur derler annem 9 10 günlükken ilk bebegini kaybetmiş 2 3 gün hareket etmemiş tabi bundan 30 35 sene önce ben anladım karnımda bebek tak tuk düşüyordu saga sola diyo ne kadar dogru bilmem ama dedigi mantıklı gelmişti bebek cansız olunca durmuyordu diyo yana yıkılıyodu yatınca karnım diyo ama seninki daha cok kücük ve korkma Allah korusun öyle durum olmaz kuzum
3MelekAnnesi3 Bakalım canım dün de etmemişti akşam etti şükür 🙏🏻🌸
Sultan3455 eder eder korkma canım dedigim gibi 25 den sonra baya düzene giriyor suan cok kendini dinleme cunku hareketler baya düzensiz oluyor strese girersin sende etti etmedi diye eminim edince zaten fark edersin 😊
Sultan3455 amin inş cümlemiz 🌸
Sultan3455 kız ben 26. Haftada başladım hissetmeye korkma bişey olmaz 😁 dah çok küçük çok normal hissetmemen ben 20de bişey hissetmiyordum
Sultan3455 dediğim gibi çok küçük daha her hareketi hissetmeniz için. Endişelenmeyin.
Hatice9620 Ben 18 de ettim canım sürekli hareket halindeydi şimdi hiç hareket etmedi o yüzden merak ettim🌸