Sultan3455 28 haftaya kadar düzensiz olur o, doktorum bir gün harekete derse 2 gün etmez korkma demişti sonradan düzeliyor ama. Tatlı ye uzan belki hareketlenir😊

Sultan3455 cok normal cnm yaa beklemede kal aksama kadar etmezse doktora gidebilirsin ama bu dönemlerde gayet normal hatta 1 2 gğn etmez 3 4 gün eder öyle öyle düzene biniyor zamanla önemli olan 25 ten sonra takibini yapmak

Sultan3455 benim de 20 haftalıkken 2 gün boyunca hissetmedim 3. Gün hissettim çok korkmuştum ama sanırım bazı günler aktif bazı günler çok sakinler şimdi 24 haftalık olacaz yarın ve daha da netleşiyor hareketler

Sultan3455 söyle sag sola yatınca tak tuk diye karnına düşüyor mu bebek öyle his olur derler annem 9 10 günlükken ilk bebegini kaybetmiş 2 3 gün hareket etmemiş tabi bundan 30 35 sene önce ben anladım karnımda bebek tak tuk düşüyordu saga sola diyo ne kadar dogru bilmem ama dedigi mantıklı gelmişti bebek cansız olunca durmuyordu diyo yana yıkılıyodu yatınca karnım diyo ama seninki daha cok kücük ve korkma Allah korusun öyle durum olmaz kuzum

Sultan3455 eder eder korkma canım dedigim gibi 25 den sonra baya düzene giriyor suan cok kendini dinleme cunku hareketler baya düzensiz oluyor strese girersin sende etti etmedi diye eminim edince zaten fark edersin 😊