Babyyurtseven1- Gulce5038 önemli olan bebişlerin normal seyrinde ilerlemesi zaten inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz🤲🏻🥰
Esmaa-ess Babyyurtseven1- ilk aylarım çok iştahsızdım halsizlik çoktu 18.haftadayım biraz daha iyiyim bebeğime yarasın yeter ben zaten 70 kiloyum boyum 1.69 herkes bebeğin gelişmiyor diyor sinirlerim bozuldu
Babyyurtseven1- BebegimMom her tartılışımızda farklı rakamlar görüyoruz değil mi çok hızlı gidiyor ya ama ilk defa takmıyorum bu durumu bir de kıpırtılarını hissedince daha tuhaf bir duygu oldu😍
BebegimMom Babyyurtseven1- aynen canım düşük riskim vardı sürekli yiyip yatmaktan hızlı aldım kiloyu ama olsun şükür diyorum 🥰❤️
Eftoker Sedaaaq 29.hafta 13 kilo 🥲 hergün fazla yememeye çalışıyorum ama çikolata mahvediyor 😢 sonrası pişmanlık
Babyyurtseven1- Meltem571 önemli olan bebeğin sağlığı kilosu zaten size de sağlık şifa dilerim inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız 🤲🏻
Babyyurtseven1- Sedaaaq en geç 18.30da yemek olayını bitiriyorum her akşam olmasa da bazen meyve ya da açlık hissi olursa bir bardak sütle geçiştiriyorum açıkçası ama son günlerde bir dondurmaya takmadım değil😀
Sedaaaq Babyyurtseven1- yaa bende duusnuyordum acaba cok mu erken bitiriyom yemei isini yanlz degilim ozaman🙂🙂🙂
orkidehaniimm Babyyurtseven1- 18 haftalık oldum bu gün -3 kiloyla devam hiç bulantı yaşamadım ilk aylar da rahattım çok şükür ama hiç iştahım yoktu, normalde ekmek yemiyorum zaten bu şekilde düzenime devam ettim almadık bakalım şimdilik☺️
minnakvearas Babyyurtseven1- 27.haftadayim 5 kilo aldım gebelik şekerim çıktı geçen hafta şimdi de diyete başladım bırakın meyveyi domatesi bile yasakladı diyetisyen bilmiyorum doguma kadar kac kilo alabilirim boyle fazla kilom da yok aslında genetik işte