Esmaa-ess Babyyurtseven1- ilk aylarım çok iştahsızdım halsizlik çoktu 18.haftadayım biraz daha iyiyim bebeğime yarasın yeter ben zaten 70 kiloyum boyum 1.69 herkes bebeğin gelişmiyor diyor sinirlerim bozuldu
___konul666 Gulce5038 gebelik şekerim yok ama kilolu biriydim önceden de ama hiç bir zaman kilomu göstermedim 80 kg falan gosteriyorum bilmem neden böyle,, şeker yükleme testi yaptırdım normal cıktı oyuzden dr 10 kilo almamı normal kabul etti
m-uzun 30 haftalığım ve sadece 6.5 kilo aldım bebegimse gayet kilolu ve önden ilerliyormuş hesaplara göre 4 kiloyu geçecekmiş çok şükür ☺️
xx_hamiyettttt_xx Babyyurtseven1- 12 haftalık hamileyim ve mide bulantısı yüzünden iştahsızlık yüzünden 3 kilo verdim almak yerine😕🤰
Nurfatih 31 haftalık hamileyim 4 kilo aldım kendimin değilde bebeğin kilo alımı çok iyi çok şükür neden bilmiyorum 🤷🏼♀️ ama kilo alamadım pek belki ilerleyen zamanda alırım 😅
Buyuyoruzannecim1 Babyyurtseven1- 56 kiloyla hamile kaldım 53 lere dusup sonra kendi kiloma tekrar ulastim şuan 57.2 1 kilo 1 bućuk kilo almistim 24+2