Babyyurtseven1- Merhabalar ben 17. Haftadayım 15. Haftaya kadar hiç kilo almayıp sonrasında hızlı bir yükseliş başladı resmen 53le hamile kaldım şu an 55.5 her geçen gün gram gram artıyorum iştahla birlikte😄 sizlerde durum nedir ?
___konul666 Babyyurtseven1- 95 le hamile kaldım şimdi 105 kıloyum 30 haftalık hamileyim doktor normal söylüyor.
DefneRana Babyyurtseven1- 15 haftalık hamileyim 2.4 kilo almışım bulantılarım bitince sağlıklı beslenecem inşallah 🤣😉
Babyyurtseven1- Sedaaaq Bebişinizin kilosu nasıl ? Sağlıklı olsunlar da kilo verilir diye düşünüyorum sonrasında yoğun bir tempo bekliyor bizi değil mi🥰
Eftoker Sedaaaq 29.hafta 13 kilo 🥲 hergün fazla yememeye çalışıyorum ama çikolata mahvediyor 😢 sonrası pişmanlık
Sedaaaq Babyyurtseven1- bebisimin kilosu gayet iyi 1 kilonun ustunde saglikli olsun da dedigin giib kilo önemli değil 🙃🙂
Gulce5038 ___konul666 yanlış anlamayın kilonuzu yazınca sormak istedim ben gebelik şekerinden cok korkuyorum kilom su an 69 ama gebe kalmadan önce insülin direnci vardı diyet sporla düşürdüm değerimi 80 den 68 e düştüm sizde gebelik şekerine dair sorun oldu mu kilonuz
Gulce5038 20+1 68 ile başladım 69 um iyi mi kötü bilmem ama doktora sordugumda bebeğin kilosu diğer haftayla uyumlu dedi demekki bebek alıyo dedık biz de
Babyyurtseven1- Gulce5038 önemli olan bebişlerin normal seyrinde ilerlemesi zaten inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz🤲🏻🥰
___konul666 Gulce5038 gebelik şekerim yok ama kilolu biriydim önceden de ama hiç bir zaman kilomu göstermedim 80 kg falan gosteriyorum bilmem neden böyle,, şeker yükleme testi yaptırdım normal cıktı oyuzden dr 10 kilo almamı normal kabul etti
Babyyurtseven1- BebegimMom her tartılışımızda farklı rakamlar görüyoruz değil mi çok hızlı gidiyor ya ama ilk defa takmıyorum bu durumu bir de kıpırtılarını hissedince daha tuhaf bir duygu oldu😍
Meltem571 23 haftalığız 2 kilo aldım ama çok dikkat ediyorum çünkü kilom ve gebelik şekerim var hiç tatlı ve hamur işi yemiyorum bebek kilo alsın diye kaşar kuruyemiş bide muz soda tüketiyorum bakalım ilerde ne olur
Babyyurtseven1- Meltem571 önemli olan bebeğin sağlığı kilosu zaten size de sağlık şifa dilerim inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız 🤲🏻
Sedaaaq Ya bisey soracagim aksam kactan snra yemwk yemiyorsunuz ben en son yemegi 7 de yiyorum anra 9 gibide acikirsam kuruyemis meyve yiyorm
Babyyurtseven1- Sedaaaq en geç 18.30da yemek olayını bitiriyorum her akşam olmasa da bazen meyve ya da açlık hissi olursa bir bardak sütle geçiştiriyorum açıkçası ama son günlerde bir dondurmaya takmadım değil😀
Urasannesi Babyyurtseven1- 35. Haftadayim 43 ile hamile kaldim 59 kiloyum fiziki acidan cok degismedim yanaklarim ve popom buyudu 😂