• Gebelik
  • 34-35-36. haftalık gebeler

Fatmaliakburak26 valla Sancı nasıl birşey hala anlamadım ben sertleşme Sancı mı oluyor onuda bilmiyorum 😃bilmeye bilmeye doğuma gidicem gibi, tek tarif ettiğim şey adet sancısı gibi kasıklara ağrı giriyor 2 gündür, karnım gerginleşiyor öyle kalıyor sonra yumuşuyor filan öyle, sizin şimdi kaç. Haftalık

Ftmagull maşallah maşallah, işte herkesin hikayesi durumu farklı olabiliyor, sağlıkla gelsinler inşallah 🤲🤲🌺

Fazilet001 valla yaa gerçi ben hamileliğin başından beri, rahat uzun uykular uyuyamıyorum en fazla deliksiz 3 saat 🤦‍♀️ benim vücut baya alıştı gece uyanmalarına, şimdi saat başı ayaktayım 😃

Fazilet001 Aaa meğer kasılmam oluyormuş 😃 doğum kasılmaları mucize diyorlar doğum için çok değerliymiş, yoksa suni Sancı yapıyorlarmış, inşallah kendi kasılma Sancımızla açılmamız olurda bir avazda sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza 🤲🤲🌺

Neseli5 ben bugüne kadar çok güzel uyuyordum vallahi😂 takii son bir haftaya kadar şimdi yatakta dönemiyorum bile ayrıca sırt üstü uyumayı özledim

Fazilet001 aynı bende dönemiyorum kolay kolay, bende yüz üstü yatmayı özledim yaaa, sezaryen olma sebebi nedir canım

Neseli5 dün benim de sancım çıktı acil Altan bakıldı bebeğin başı elime değdi dedi dikkat edin denildi doktor sezeryan yapîlcak normal de sakat kalma durumun çok yüksek denildi sezeryanda Altan muyene oluyor mu acaba bir de bebeğin başı elime değiyor dedi doğum ne zaman başlar bu beni çok korkutuyor😭😭😭🤦‍♀️35 haftaya giriyoruz bu gün Allah nasip ederse inşallah 🤲

Yasinimm alttan muayene benim doktor baktı ama eliyle değil, daha erken uyarmayalım şimdi dedi, 34.haftada, doğum ne zaman başlar bilmiyorum, Rabbim hayırlı zamanda sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲

Fazilet001 anladım canım, sezaryen normal benim için aynı, bunu kıyas yapanlara çok gıcık oluyorum mesela

Neseli5 amin inşallah sezryan olacağı için Altan baktı ama sıkıntı olurum mu sezeryan da

Neseli5
                  Benımde 34+2 ıste canım karın kısmında baslayıp rahme baskı yapıomus sonra gene karın kısmına gelıyomus doktorumun bna anlattıgı asıl dogum sancısı oleymıs bnde pek bılmıyorum acıkcası ılk bebegım basımıza gelınce ogrencez baklm😊😊

Neseli5 bende aynı durumdayım 33+4 haftalık hamileyim bebeğimin hareketlerini iki gündür hissetmiyordum karnında da sertleşip kalıyordu aynı zamanda tansiyonum da yükseliyordu acile geldim kan idrar aldılar nst bağladılar sancım çıktı ama ben hissetmiyorum acilmamda yoktu dün gece hemen yatış yaptılar ciğer geliştirici iğne yaptılar ilaç veriyorlar 3,4 saatte bı nst bağlıyorlar gene sancı çıkıyor ara ara doktor ciğer geliştirici iğne 2. Dozunu da yapicaz dedi anneler nolur dua edin çok korkuyorum doğum olucak diye böyle durum yaşayıp da doğum yapanlar noldu mu böyle durumda normal doğum mu olur yoksa sezaryn mi anneler bide size sorum açıklığa bakarken benim mi canım çok yanıyor yoksa bu herkeste acı veren bişey mi

Semnr2 iğneden sonra bebek hareketleri biraz azalıyor normal diyorlar, 48 saat sonra normale dönüyormuş, doktorum dediğim gibi 37 yi görelim de dedi, şükür şimdi iyiyim açılmam yok Sancı eğer bu komple karın sertleşmesi ise yaşıyorum, dinlenmek önemli bu dönemde ben iş yapmıyorum uzanıyorum, yemek yiyorum sadece, ayrıca iğne de iyiki yaptırmışsınız faydası çok varmış, sakin kalmaya çalışmak önemli onu fark ettim, ve normal yada sezaryen olarak ayırmadım hiç onun stresine girmeye gerek yok kendimce, Allahın izniyle hayırlı zamanda sağlıkla gelsinler inşallah 🤲🤲🌺

Alttan muayenede his oluyor tabi herkeste aynı etki olmaz bazısı senden daha çok hisseder bazısı senin hissettiğini hissetmez, sadece şunu diyebilirim, kasmamaya çalışıyorum o an bebeğimin sağlığı için olduğunu düşünüyorum, zaten anlık şeyler saatlerce bakmıyorlar ki

Neseli5 teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için Allah razı olsun sağlıkla alırız inşallah kucağımıza evlatlarımizi