• Gebelik
  • 34-35-36. haftalık gebeler

Merhaba kızlar, 35 haftalığiz, geçen hafta sancım çıkınca doktor ciğer geliştirici iğne yaptı, tedbirimizi alalım diye, birde progestan verdi vajinaya baskı yapıyordu, 2 gündür ara ara kasıklara adet sancısı gibi ağrı giriyor, sabah akşam sertleşmelerimiz var, bebeğim gün içinde hareketli,
Bazı endişelerim de var acaba su gelirse anlarmıyım ya bilemezsem gibi
Sizde durumlara nasıl? Sizinde böyle oluyor mu? Normalmidir danışmak istedim.

Neseli5 Su gelisini durduramazsınız. Ama öyle bir şüpheye kapildiginizda kendinizi sıktığınız an duruyor ise, su degildir. Ama hala gelmeye devam ediyorsa sudur. Rabbim sagsalim kucağıniza almayı nasip etsin 🌺

rmeysaa12 Aminnn hepimizin inşallah, çok su içen biriyim günde kaç defa giriyorum bilmiyorum tuvalete, ondan korkuyorum, ama dediğiniz şekilde tutabiliyorum

Bende 36.0 hamileyim aynı sorunlar var karında sertlik ve adet agrisi gibi ince bi sizi 30 dan beri progestan kullanıyorum çok korkuyorum doğrucam diye

Fazilet001 benimde 33de başladı insan tedirgin oluyor bebeğe birşey olacak diye, doktorumda 37yi bir görelim de demişti, inşallah bakalım ondan sonrası ne olacak, banada progestan 100 mg verdi hap şeklinde kullanıyorum yani o bası yı alıyor açıkçası yürümekte oturmakta zorluk çekiyorsun, inşallah sağlıkla hayırlı vakitte kucağımıza alırız yavrularımızı 🤲🤲

Beyzasel sorma ya 3.30dan beri dön dön uyku yok oturuyorum yatakta, maşallah benimkide hareketli içeride onunda etkisi var, öyle böyle geçiyor valla günler, Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🌺

Neseli5 amin canim insallah
            aynen dayanilicak gibi deil artik bu ağrılar olsun koca göbek olsun vakitlice sağlıkla gelsinler rabbimin izni ile.

Fazilet001 hamileliğin son haftalarında gebeler artık doğsun diye burada post açıyorlar dı,niye böyle diyorlar diyordum şimdi çok daha iyi anladım valla, son trimester da kolay değilmiş, Allahın izniyle hayırlı zamanda doğuralım alalım kucağımıza emzirelim inşallah 🤲🤲🌺

Neseli5 biz de 35 haftalığız şuanlık bişi yok çok şükür sadece tansiyonum çok düşüyo tek tük ağrım oluyo o kadar

Fatmaliakburak26 valla Sancı nasıl birşey hala anlamadım ben sertleşme Sancı mı oluyor onuda bilmiyorum 😃bilmeye bilmeye doğuma gidicem gibi, tek tarif ettiğim şey adet sancısı gibi kasıklara ağrı giriyor 2 gündür, karnım gerginleşiyor öyle kalıyor sonra yumuşuyor filan öyle, sizin şimdi kaç. Haftalık

Ftmagull maşallah maşallah, işte herkesin hikayesi durumu farklı olabiliyor, sağlıkla gelsinler inşallah 🤲🤲🌺

Fazilet001 valla yaa gerçi ben hamileliğin başından beri, rahat uzun uykular uyuyamıyorum en fazla deliksiz 3 saat 🤦‍♀️ benim vücut baya alıştı gece uyanmalarına, şimdi saat başı ayaktayım 😃

Fazilet001 Aaa meğer kasılmam oluyormuş 😃 doğum kasılmaları mucize diyorlar doğum için çok değerliymiş, yoksa suni Sancı yapıyorlarmış, inşallah kendi kasılma Sancımızla açılmamız olurda bir avazda sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza 🤲🤲🌺

Neseli5 ben bugüne kadar çok güzel uyuyordum vallahi😂 takii son bir haftaya kadar şimdi yatakta dönemiyorum bile ayrıca sırt üstü uyumayı özledim