Gizemm4545 Seymamisrall bende 38+1 de tamam doğuruyorum dedim ama yok 38+6 oldu bekliyoz bu kadar sancı çekiyoruz inşallah normal olur
ogrencianne35 Nehirimmm06 artık 3 gün kaldı 40.haftaya giriyoruz ve bizim kızdan tik yok p tesi sezeryan günü alicam
meinetochter 40 . hafta 2 cm açıklık yalancı sancılar had safhada nişan geleli cok oldu, vajinada sürekli baskı, gelmiyor ama ne suyum ne düzenli sancım :( haziran bebeleri inatçı cıktı
Fatmacan Gamzeyigitcesur hiç bir belirti vermedi.rutin doktor kontrolüne gittim.alttan muayene etti 4cm acılman olmuş dedi.benim bişeyim yok,belirtimde yok dedim.beni dogumhaneye aldılar ben o an panik oldum annemi cagırdım hemen,eşim işteydi öğle vakti.dogumhaneden imza atarak çıktım.hastanenin cevresinde iki tur attım sancı geldi orda anladım ben doguracagım😄hop hemen geri dogumhaneye
Gizemm4545 Gizemburak35 az kalmış sağ salim çabucak geçer inşallah o süreç🤲 benim doktorum hep bekletmekten yana ama ben 40.haftadan sonra beklemek istemiyorum
Gizemburak35 Seymamisrall ahahaha yaa tabiki rabbim hayirlisini nasip etsin ama 06.06.2021 de tarih olarak cok guzel degil mi🙈❤❤
Seymamisrall Gizemburak35 evet güzel tarih ama işte bebişlere de söylemek lazım pek oralı değiller bizim son tarih 13 haziran 7 g0j var bakalım gelecek mi
Gizemburak35 Kivirciginannesi_ hayirlisi olsun insallah canim sag saglim kucagina almayi nasip etsin rabbim suni sanci vericekler mi acaba sana direk sezeryana mi alcaklar yoksa
Kivirciginannesi_ Gizemburak35 açılma şancı yok ilk once suni ki açılmaz yine sonra sezeryan bemce 🤦♀️
Melikeolc Gizemburak35 ay bende 39+5 im bizimkiler tembel demek ki benim gibi çok varmış içim rahatladı 😬 bekliyoruz hala sancı ne onu bile anlayamadım o kadar sancım yok gerçekten 😬
Nehirimmm06 ogrencianne35 hadi ya belki gelir 3 günde sen elinden geleni yap arkadaşım son güne kadar bekledi son gün suyu geldi normal doğuma aldılar canım inşallah dağ Salim kavuşursun hangisi senin için iyiyse o olsun