Gizemburak35 Saglikla gelsin tum bebekler insallah ama artik sabirsizlaniyorumm.. o kadar yuruyus plates merdiven yok.ise yaramiyor sancim bile.yok🥺🥺
Fatmacan Gizemburak35 ben normal dogum yaptım.40+3 te dogurdum😀 vakti vardır daha bugün yarın dogurursun inş endişelenme
Gizemburak35 Fatmacan 40+3den once bi belirti varmiydi birden mi geldi sanci bu arada allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin😇🧿
Seymamisrall Gizemburak35 bizde 39a girdik galiba bu haziran bebeleri yerlerinde çok mutlu gelmeye niyetleri yok 😂☺️
Gizemm4545 Seymamisrall hem mutlu hem nazlılar galiba 38+1 sancılarım ve 1cm açıklık vardı 38+6 olduk hala tık yok ama bel ağrısından mahv olmuş bi durumdayım🙄
Gizemm4545 Gizemburak35 40.hafya kadar bekleyip olmazsa bende suni sancı vermelerini isticem ama korkuyorumda
Yasemin_83 Gizemburak35 ilk doğumumda suyum geldi nişanım geldi ama sancı yoktu 37+6 da suni sancı ile doğum yapmıştım
Seymamisrall Gizemm4545 fazla nazlı çıktılar galiba böyle diyip sabaha doğum yapıyormuşuz 😂ben her gece doğuruyorum sancılarla kasılmalarla ama sabaha bişey kalmıyor 😂😂
Gizemm4545 Seymamisrall bende 38+1 de tamam doğuruyorum dedim ama yok 38+6 oldu bekliyoz bu kadar sancı çekiyoruz inşallah normal olur
Gizemburak35 Seymamisrall ahahaha yaa tabiki rabbim hayirlisini nasip etsin ama 06.06.2021 de tarih olarak cok guzel degil mi🙈❤❤
Kivirciginannesi_ Gizemburak35 benim de pazartesi 41 oluyor doğuma gidicm şancı nisan açıklık hic bisi yok. Doğum şekli bile belli değil zaten bu gidişle sezeryan olucak galiba 🤦♀️
Gizemburak35 Kivirciginannesi_ hayirlisi olsun insallah canim sag saglim kucagina almayi nasip etsin rabbim suni sanci vericekler mi acaba sana direk sezeryana mi alcaklar yoksa