Kivirciginannesi_ Gizemburak35 açılma şancı yok ilk once suni ki açılmaz yine sonra sezeryan bemce 🤦♀️
Gizemburak35 Kivirciginannesi_ benimde carsamba sabah 6 da hastaneye yatisiim var ilk suni acilma olmaz ise sezeryan
Ebruuugunes Gizemburak35 bende 39+5 dün gece nişanım geldi ve lekelenmem var 2 cm acıklıgım var hafif sancılar durmadan hareket yapıyorum bakalım gelecekmi bizşmkide😁
3441K Ebruuugunes benimde 50 gu önce sabah nişanımı getirtti doktorum açıklık 2 3 cmdi gece doğumum oldu
Nehirimmm06 ogrencianne35 hadi ya belki gelir 3 günde sen elinden geleni yap arkadaşım son güne kadar bekledi son gün suyu geldi normal doğuma aldılar canım inşallah dağ Salim kavuşursun hangisi senin için iyiyse o olsun
Ebruuugunes 3441K şuan agrılar artıyor uyumak istedim uyuyamadım duş felan aldım cok hafif sıvı geldi sen tecrübeli annesin Bi sıkıntı olurmu ki🙄
3441K Ebruuugunes doğum başlıyor olabilir canım benimm sıvı gelmemişti nişanımı sabah doktor getirtti gece geldik
aslannaz21 Gizemburak35 al benden o kadar şu an bile yuruyusteyim 40 haftalik olduk benim oglusumda gelmiyo sanci var acilma yok