• Sağlık
  • Hamilelikte sinovac aşısı mi biontech aşısı mi?

tugfatozay hamilelikte olmuyor diye biliyorum doktorunuza danisin, biontech aşısinda yan etki.gorulebiliyormus uzmanlar tvde aciklama yapmisti,bana sira gelirse sinovac aşisi olucam .

tugfatozay bana mesleğimden dolayı çok önce gelmişti ama doktorum olma dedi önermedi aşıyı yan etkileri henüz kanıtlanmadı doğumdan sonra olursun dedi

Minnakkannesi banada sıra geldi ama bende tedirginim ve kesinlikle olmicam nolur nolmaz .. ifade ettiniz gibi zararı varmı yokmu belirsiz kanıtlı değil o yüzden olmamakta fayda var..

Suleasyaa bende yaptırmadım. 7. Ayıma girince biontec geldi bende biontech olmayı düşünüyordum bebeğe antikor geçtiğini deneylerle tespit etmişler diye. Doktor son zaman nasıl yan etki olacağını bilemeyiz bu saatten sonra olma dedi. 35. Haftamda covid oldum grip gibi atlattım. Burun akıntısı öksürük sırt ağrısı baş dönmesi. Kusma. İshal

Benim doktorum olabilirsin olan hamilelerde bi sorun yaşanmadı dedi ama ben olmayı düşünmüyorum açıkçası

Asi olabilirsiniz herhangi bir kisitlama yok 3 ay dolduktan sonra. Benim konustugum doktorlar biontech onerdi. Asinin avantaji hastaliga yakalanirsaniz kolay atlatmaniz ve bebegin antikorlu olarak dunyaya gelmesi. Kanitlanmis bir yan etki olmadigi gibi hamileler uzerinde yapilmis cok fazla calisma da yok. Kisiye kalmis

Doktorum kronik bir hastalığın yoksa olma, bekle diyor.