Sumus Arkadaşlar riskli gebelihim var ve bu süreçte eşimin desteğine çok ihtiyacım olacak bana babayı doğuma alan ve bebek yoğun bakımı olan özel hastaneleri fiyatlarıyla beraber
melekzararsizz Sumus ankarada liv hospital coronadan dolayı babayı almıyor doğuma bu konuda çok araştırma yaptım hiç bir özel hastane bu süreçte almıyor torpil olursa belki
momsboys Sumus hangi şehirde arıyosunuz? ben ankarada koru hastanesinde yapcagım dogumu insallah esimde heran yanımda olcak
lentil Sumus benm hastanem maltepede bebek yoğun bakım ünitesi fln var ama eşim girebilir mi sormayı unuttuk bidaha gittiğimzde soracağz
Bade41 Frzn daha 1 hafta önce sordum bu şekilde söylediler ben kocaeli acıbademdeyim pandemiden dolayı almıyoruz dediler
a_burcu_bur Frzn sezaryen genelde 38den sonra oluyo sanırım. Ben sezaryen düşünüyorum da, daha hiç konuşmadım doktorla 🤷🏻♀️ ilk gebelik, 20 haftalığım.
Frzn Bade41 benimki de 21 haziran normalde ama daha erken gelecek gibi çok aşağı indiğini söyledi doktorum🥴
surelitta52 Sumus İnstagram da Dr. Furkan Kayabaşoğlu’nu takip ediyorum. Doğuma eşleri alıyo. Siz de bi bakın isterseniz. Alle Sağlık Ataşehir
MercimekannesiN surelitta52 ben Alle klinikten cihan tanyolaça gidiyorum. Eşimi alacaklar doğuma. Florence Ataşehir’de yapicam doğumunu.