babygirl_ aslihanardihan ben e bebekten bel destekli olandan almıştım hala kullanıyorum inanılmaz rahat. Sosis gibi olanda pek yatamadım kendi kafa yastığımı kullanamıyordum onunla, boynumu rahatsıy ediyordu. Ama sırf bel için olanı şahane
Htcyalmanci aslihanardihan ben nereye yastık oraya annemlere giderken kaynanamlarda kalacağımız zaman yastığımı yükseltmek için sırtıma destek için anlayacağın çok işe yarıyor dördüncü ayımda almıştım şimdi 34 haftalığız yıprandı kullana kullana 😊 e bebekten almıştım
Nilasyamom aslihanardihan ben hiç memnun kalmadım rahat değil. İçini doldurup dikdörtgen forma getiricem bebeğimi üstünde yatırıcm 😆
Nilasyamom aslihanardihan trendyoldan 😁 hepsi aynı inan normal yastık koy yatak daha iyi. Ona vereceğin parayı da koynuna koy mis gibi olur 😆
edanurciftci aslihanardihan bende almayı düşünüyorum ama trendyolda emin olamıyorum ya 14 haftalığım yatamıyorum resmen acaba iyi oluyor mu alırsan bana da söyler misin memnun kalırsan bende alayım
SedaCeki edanurciftci trendyoldan aldim cok memnunum baska bir saticidan ananemede aldim bbel bacak agrilari icin oda ayni geldi cok memnunuz
Ozge20ulu aslihanardihan sana tavsiyem belli bir yastığın varsa ve ondan başka yastık kullanıyorsan bütün hamile yastığı alma sadece bel desteği olanlardan al ,
Dilberlila aslihanardihan iyiki almısım diyorum emzirme yastıgınıda boynuma kullanıyorum doğana kadar mis
SedaCeki aslihanardihan trendyoldan 47 tl ye aldim. Anneme gitsem yanimda goturuyorum onsuz uykular haram kim bulmussa Allah razı olsun.