Thutik aslihanardihan e-bebekten almıştım 12 haftalıkken. 36 haftaya gireceğim bugün hala iyi ki almışım diyorum. Reflü için yükseltici olarak, dönüşler ve bel desteği için de bacak arasına sıkıştırarak kullanmak hayatımı kolaylaştırdı. Bebeğimiz doğunca da emzirme yastığı olarak kullanacağım. Büyük kolaylık sağlıyor bence
mlkkk aslihanardihan kullananlar memnun canım ama ben normal bi yastık veya kırlent kullanıyorum özel olarak alma ihtiyacı hiç bissetmiyorum
Elita aslihanardihan ben çok memnunum ilk başlarda bacak arama küçük Bi yastık koyuyordum sonra hamile yastığı ve karın destek yastığı aldım iyiki aldım diyorum. Sırtı falan desteklediği için farketmedende sırt üstü yatmam engelledi benim. 🌿
Nilaylks aslihanardihan trendyoldan aldım üç aylık iken aldım hamileliğim boyunca aldığım en mantıklı şey oldu benim için 38 olduk yatma şeklimden kaynaklı ağrım falan olmadı geceleri rahatça uyuyorum başta alışmakta zorlandım ama şimdi onsuz yatamıyorum 😅
Lulemom E bebekten aldım. 12. Haftam falandı, şimdi 28+4 deyim. Bilsem hamile değilken bile alırdım. Çünkü hep dayak yemiş gibi uyanırdım. Yastıktan sonra çok iyiyim. Doğumdan sonra da kullanıcam. Çok memnunum
babygirl_ aslihanardihan ben e bebekten bel destekli olandan almıştım hala kullanıyorum inanılmaz rahat. Sosis gibi olanda pek yatamadım kendi kafa yastığımı kullanamıyordum onunla, boynumu rahatsıy ediyordu. Ama sırf bel için olanı şahane
Htcyalmanci aslihanardihan ben nereye yastık oraya annemlere giderken kaynanamlarda kalacağımız zaman yastığımı yükseltmek için sırtıma destek için anlayacağın çok işe yarıyor dördüncü ayımda almıştım şimdi 34 haftalığız yıprandı kullana kullana 😊 e bebekten almıştım
Nilasyamom aslihanardihan ben hiç memnun kalmadım rahat değil. İçini doldurup dikdörtgen forma getiricem bebeğimi üstünde yatırıcm 😆