Asyaa02 Ayseveikimelegi merhaba. Benim ilki daha zor geçmişti. Hatta İkinci oğlum iki hafta erken doğduğu için kuvözde kaldı 3. Gün her gün hastaneye gidip geldim. İlkinde daha geç toparlamıştım. Ağrılar kişiden kişiye değişiyor aslında. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah❣️
Kubraaaa28 nhl_1 benim de bu 3 diğerleri normaldi buda 20 .ci haftadan beri baş aşarda bilmiyorum nasıl olur ama çok korkuyorum
Mltmmt03 Kubraaaa28 normal doğum çok mu korkunç ben hiçbir zmn sezeryan düşünmedim hayırlı olsun inşlh
DeryaKarakus nhl_1 benim de 29. Haftada acilmam başladı erken doğum riskim var şuan ,31+4 haftalık 32. haftada çatı muayenesi yapacak doktorum. İnşallah 35-36. Haftaları görebiliriz. Yeni nesil biraz aceleci herhalde 😊
pia34 Papatyadelisi spinal sezaryen olacağım. Benim dermoid kistim var o da alınacak o yüzden sezaryen ama kistim olmasaydı da kendi isteğimle sezaryen olurdum. Çünkü normalin de artık sezaryenden farkı kalmadı, taa makata kadar dikiş oluyor.
yamacin_annesi nhl_1 vertigo rahatsızlığım olduğu ve atak geçirdiğim için bir kez de olsa normal doğum da zorlanınca yine atak gelme olasılığı yüksek . Doğumda önemli tabi ama doğumdan sonrası daha da önemli bebeğin bakımı için benim iyi olmam gerek oyuzden sezeryan düşünüyorum
Haticekuce 3 .bebesim 2si normaldi zor oldu onlar 3.yu ben kendi isteğimle sezeryan istedim hayırlısı son 12 günümuz kaldi
Sumeyye15_3 Hulya0621 hiçbirşey yapmadım canım. Genetik Bi durum sanırım aileden gelen. normal kilonun üzerinde doğmasınlar bu hamileliğim de kilo almamak için beslenmeme dikkat ediyorum. Yürüyüş. İlk oğlum 3,800 doğdu gayet normal böyle olması iyi
Canipek7 Mbuglem allahım yardımcın olsun inşallah bende aynı 40+2 hiç belirti yok normal oluruz inşallah çatı muayenesi oldunmu hiç
Mbuglem Canipek7 evet daha dün çatı muayenesi oldum herşeyin çok güzel olduğunu söyledi fakat cumaya kadar normal için bekleyebiliriz sonrası riskli olur dedi 🤦♀️
Esma21 Asyaa02 Kıyamam bende aynı durumdayım 2 evlat bırakıp gidicem arkamda biri daha cok küçük Allah yardımcımız olsun inşallah ya 😞
Asyaa02 Esma21 Amin inşallah❣️Bu gebeliğim sürpriz oldu bir de. Onlara bakıp bakıp gözlerim doluyor acaba ameliyattan sağ Salim çıkacak mıyım diye. Hamileliğimin başından beri çok duygusalım..
Filizaybars Esma21 normalde 38+5 de alınıyor ama kilosu önde gittiği için bide kasılmalarım çok arttığı için 37+5 de alınacak. 37 de zaten miladı dolmuş oluyor bebeğin 😇
Mervemercan Csknaz aynı gün doğumumuz sağlıkla gelsinler inşallahh kontrolleriniz ne sıklıkta bebiş nasıl gidiyor boyu ve kilosu
Csknaz Mervemercan geçen hafta gittim salı günü 2600 du kilosu persmebe günü bidaha var her hafta gidicez nst girmeye başladık iste sizin nasıl ve cinsiyetiniz nedir 😇