cihangirinannesi0812 nhl_1 çatı muayenesi kaçıncı hafta da oldunuz ? Birde özele mi devlete mi gidiyorsunuz onu merak ettim
nhl_1 cihangirinannesi0812 32+1de oldum 🥴 düşünün yanı nekadar aceleci bir bebe🧿 birazcıkta tosun 😍❤️
DemetyArall kelebegimm07 Merhabalar epidurali kendiniz mi istediniz sağlıkla kucağınıza alırsınız İnşallah 💕
endobeybi Sanırım istemeye istemeye sezaryen olacağım. Bebemin kafası yanlış duruyor, düzeltmesini bekleyecek zaman yok 4 kiloya yaklaştı. 39+1 olduk, salı günü kontrolde karar vericez durumlara bakalım 🥲
Beyzoss95 endobeybi kafası yanlış duruyor ne demek benimde ilk bebeğim başı büyğk dedi Dr sanırım bende normalle doğuramıcam bebeğimi😥
Aryanil21 rabia-3 ohh hadi inşallah sağlıklı alırız bebeklerimizi kucagımıza bende çarşamba günü sezeryan yapıcam ilk oldugu için hem cok heyecan hemde cok korku var hayırlısı bakalım 🙏❣️
Happybaby007 Ayseveikimelegi aynen bende. İkinci olacak 13 yıl sonra. Sanki hiç doğum yapmamış gibiyim
cihangirinannesi0812 nhl_1 özel hastane mi devlet mi yani merak ediyorum devlette sezeryan yapılıyor mu diye ondan soruyorum :)
DeryaKarakus nhl_1 benim de 29. Haftada acilmam başladı erken doğum riskim var şuan ,31+4 haftalık 32. haftada çatı muayenesi yapacak doktorum. İnşallah 35-36. Haftaları görebiliriz. Yeni nesil biraz aceleci herhalde 😊
duranneslihan0110 cihangirinannesi0812 benim yaşadığım ilçe de bir devlet bir özel hastane var canım devlet hastanesinde de bir tane kadın doğum var başka yok ona gittim ilk başlarda sezeryan yapmıyoruz dedii ben de özele devam ettim şimdi de özele doğumumu yaptırıcam perşembe günü inşallah
duranneslihan0110 pia34 ayyy ne güzelll darısı bana perşembe günü de ben sezeryan olucam rabbim hepimizin bebeğini sağlıkla kucağımıza almamızı nasip eder inşallah 🥰🙏🏻🤲❤️
Papatyadelisi gozdee07 pia34 merhaba spinal sezaryan mı olcaksınız birde isteğe bağlı mıydı kararınız bende sezaryan ıstıyorumda normalden korktugum için 😇
Yavuzun1annesi2 nhl_1 benim ikinci bebişim ilkim sezeryandı buda sezeryan 14+5günlüğüm daha çok erken ama 2 sezeryan olcagı için çoook korkuyorum ya bide geride bi evlat bırakım ameliyat olcam hakkımızda hayırlısı olsun 😖😖😖🤲🤲🤲
pia34 Papatyadelisi spinal sezaryen olacağım. Benim dermoid kistim var o da alınacak o yüzden sezaryen ama kistim olmasaydı da kendi isteğimle sezaryen olurdum. Çünkü normalin de artık sezaryenden farkı kalmadı, taa makata kadar dikiş oluyor.
gozdee07 Papatyadelisi daha hiç bişey konuşmadık hafta içi doktorumla konuşacağım haber veririm kaçıncı haftada sın
61esma 39+1 deyim salı tekrar çatı muayenesi var geçtiğimiz cuma bebeğin başı yerleşmemişti 8 hazirana tekrar kontrol umarım o gün net bir karar verilir beklemek zor bir süreç bilinmemezlikte öyle bizde de ne sancı ne nişan bir gelişme yok yürüyüş ve pilateste zıplamaya devam😅