Dilo3456 nhl_1 allah yardimcimiz olsun son 6 normal dogum gorunuyo cati normale uygun dedi doktorumuz bakalim bebegimi hareketlerini dunden beri pek hissedemiyorum yeri daraldigindan galiba
nergiz__ Normalde 8 temmuz doğum ama zorunlu sezaryen olacak gibi ters duruyor bebek 2 hafta içinde dönmezse sezaryen olacağım 28-30 Haziran gibi, neden dönmez bu bebişler ya rahatı iyi heralde dayadı aşağı popoyu🤣
Filizaybars Esma21 normalde 38+5 de alınıyor ama kilosu önde gittiği için bide kasılmalarım çok arttığı için 37+5 de alınacak. 37 de zaten miladı dolmuş oluyor bebeğin 😇
Asyaa02 Esma21 Amin inşallah❣️Bu gebeliğim sürpriz oldu bir de. Onlara bakıp bakıp gözlerim doluyor acaba ameliyattan sağ Salim çıkacak mıyım diye. Hamileliğimin başından beri çok duygusalım..
Esma21 Asyaa02 ay vallahi benimde öyle du ne tesadüf benimkide sürpriz bir anda oldu hiç beklemiyoduk ama rabbim büyüktür vardır elbette ki bir bildiği sağlıcakla çıkarız hepimiz inşallah o kapıdan
asyabetul Nurdan17 normalden korkmayın lütfen.. burdaki pozitif yazıları okuyun ben hep normal istedim nasip olmadı.. sezeryan acısız değil ki.. yapılırken birşey hissetmiyorsunuz ama sonrası çok acılı.. normalde Doğumdan sonra direkt ayaklanıyorsunuz hem bebek hem sizin için daha rahat.. hayırlısını istemek lazım
Nurdan17 asyabetul asyabetul ne kadar cok ıkısındende korkuyorum tabıkı ama normalden daha cok o anı yonetemem dıye cunku daha once serum bıle taktırmamıs bırı olarak yapamam dıye dusunuyorum
Baharcan17 Asyaa02 Bende ayni duygulqr içerisindeyim korkularim basladi 3.cocuguma hamileyim ikisi normal bu sezeryan Allah yardımcımız olsun 37+3
Sumeyye15_3 Hulya0621 hiçbirşey yapmadım canım. Genetik Bi durum sanırım aileden gelen. normal kilonun üzerinde doğmasınlar bu hamileliğim de kilo almamak için beslenmeme dikkat ediyorum. Yürüyüş. İlk oğlum 3,800 doğdu gayet normal böyle olması iyi
ege_ayaz_mom nhl_1 11+5 den selamlar hanımlar benimde 3. Hamileliğim bu iki tane oğlum var bu hamileliğim diğer ikisine benzemiyor biraz halsiz ve bitkin geçiyor bende sezeryan doğum yapıyorum bizde Kasım ayının sonuna doğru doğarız herhalde herkese hayırlı doğumlar diliyorum rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin🙏🤗
asyabetul Nurdan17 allah güç kuvvet verir inşallah .. sonuçta insanın doğasında olan bir durum .. biz sadece çok düşündüğümüz için böyle oluyor
gozdee07 Papatyadelisi daha hiç bişey konuşmadık hafta içi doktorumla konuşacağım haber veririm kaçıncı haftada sın
dlnyny mummy_mom benim doktorum ne zaman yapacak bilmiyorum ama genelde o haftalarda yapılıyor diye biliyorum bende
Mltmmt03 Kubraaaa28 normal doğum çok mu korkunç ben hiçbir zmn sezeryan düşünmedim hayırlı olsun inşlh
Beyzoss95 Mltmmt03 normal doğum korkunç değil sancıları zor ilk gebelikte 8 ila 16 saat sancı çekiyorsun. Bebeğin başı çıktığın hiç bir şeyin kalmıyormuş. İnş sağlıkla doğsun hiç telaşe vermeyin kendinizi sonuçta ilk biz doğurmadık sonda olmayacağız diyerek teselli edin ben öyle yapıyorum🤗😇
Beyzoss95 endobeybi kafası yanlış duruyor ne demek benimde ilk bebeğim başı büyğk dedi Dr sanırım bende normalle doğuramıcam bebeğimi😥
endobeybi Beyzoss95 baş aşağı duruyor ama kafası sağda duruyor, kanala yerleşemiyor bebek ne yaparsam. Egzersiz vs işe yaramıyor şuan. Sancım da var ama doğramıyor maalesef