Umayyy Glsm48 ben bazen iki uc iciyorum bulantidan tamamen gecmiyor anladigim kadariyla ama azaliyor😊
MEHMETnecla2020 19 haftaligiz her seferinde erkek dedi doktor.en son 18 haftalık ken erkek dedi ama hala değişir mi diye söyleyemedim kimseye.degisir mi sizce🤦♀️
Umayyy MEHMETnecla2020 19 haftada degismemesi gerek aslinda ama burda oyle seyler okudum emin olamiyorum 😂
Deryakadir Minikanneee merhabalar benim de doktorum 11 haftada kız gibi dedi kız diyip de sonradan erkek çıkan oluyor mu yoksa genelde erkek diyip de kız mı çıkıyor 🤗
Umayyy Deryakadir 11 hafta kucuk oldugu icin yanilma payi oluyor banada 12 haftada demisti erkek gibi diye ama kesin degil bak sadece tahmin demisti yani ihtimal var bence
Minikanneee Deryakadir valla herşey olabilir en iyisi 15. Haftaya kadar beklemek çünkü bize %90 erkek demişti bizde kesin erkektir dedik sonra kız diyince baya şaşırmıştık o haftalara pek güvenmemek gerekiyor 😄
Deryakadir Umayyy evet tahmin etti zaten dedi de daha çok erken diye değişebilir ama genelde bu doktorum kız gibi diyo ve çıkıyor iki kızımda da tahmin etmişti
Umayyy Glsm48 aynen gunler geciyor surekli dd vucudumuzda biseyler oluyor bebislerimiz saglikli olsunda yeter ki 🥰
Umayyy Deryakadir hmm ona bisey diyemem bazi doktorlar tecrubeli oluyor demek ki oncedende bilebiliyorlar
Glsm48 Umayyy aminnn insallah 🥰 kaç kilo aldınız bende hızlı bi ilerleme var da 🙊 bi de progestan kullanıyorum onun da mı etkisi var bilmiyorum
gunesveguney Senaaay ben 17. Haftadayım bu zamana kadar öğrenemedim 17. Haftada doktor yüzde 80-90 kız gibi dedi ama detaylıyı bekliyorum net değil 🤣
Glsm48 gunesveguney ben 12. Haftada öğrendim net bişey demeyelim dediler 14 de kesin kız dendi 16 da da aynı 👼🏻😁
Mk34 Ben 17 ye girdim 12 deyken ikili taramaya gittiğim doktorum %90 erkek dedi.Geçen hafta kendi doktorum da erkek dedi bu yıl erkek senesi sanırım 😅