Gzey123 Biz de şuan 18+3 üz 😊 12+5 de erkek dedi 15+6 da göstermedi kıza benziyo sanki dedi bakalım 15 inde randevum var 😊😊 artık kesin bişey der doktorum inş meraktan ölüyoruz eşimle😂
Deryakadir Minikanneee merhabalar benim de doktorum 11 haftada kız gibi dedi kız diyip de sonradan erkek çıkan oluyor mu yoksa genelde erkek diyip de kız mı çıkıyor 🤗
Umayyy gokturkefe aynen ama normal diyenler var yorumda umarim oyledir. Magnezyumda kullaniyoruz dimi magnezyumdan sonra azalmisti halbuki
Selocan59 Umayyy rica ederim bende korkmuştum korkmak normaldir canım yaşadığımız şeyleri başkaları yaşayıp soruyorsa yardımcı olup onların gevşemeleri için gereken şeyleri yapmak mutlu eder insanı ben yardımcı olabildiysem çok mutlu olurum 😍🥰
Umayyy gokturkefe magnezyumda ise yariyor bana onceki kontrolumde vermislerdi kasiklarim baya rahatlamisti
Glsm48 Umayyy rahim büyüdükçe oluyormuş o ağrı diyorlar, magnezyum hapı ona da iyi gelir mi ki bacak kramplarına iyi gelir diye duymuştum
Pnryr Umayyy bi gece rüyamda pembe kundaklı bebek alıyorum kucağıma ertesi akşam karnıma elimi sokup pipisine dokunuyorum ne tuhaf bi durum hayırlısı sağlıklısı ile öğrensek de dediğiniz gibi rahatlasak 🙂
Umayyy Glsm48 bilmiyorum ki doktora kasiklarimda agri oluyor diyince magnezyum rahatlatir dedi tam gecmisti yine basladi