Glsm48 gunesveguney ben 12. Haftada öğrendim net bişey demeyelim dediler 14 de kesin kız dendi 16 da da aynı 👼🏻😁
Umayyy Glsm48 😂 bulantilar azalinca istah aciliyor napalim sefamiz olsun 😂😂 porsiyonlari kuculttum herseyden az az yiyorum yoksa uc kiloyuda gececekti agzim bos durmuyor 😂🤦
Minikanneee Deryakadir valla herşey olabilir en iyisi 15. Haftaya kadar beklemek çünkü bize %90 erkek demişti bizde kesin erkektir dedik sonra kız diyince baya şaşırmıştık o haftalara pek güvenmemek gerekiyor 😄
Glsm48 Umayyy bende hiç kısmıyorum bi de düşük tehlikem var hareket de etmiyorum 🙊 gittikçe artıyor kilom geleceğim çok tombiş olacak gibi görünüyor 😅
Pnryr Samira67 nift sonuçlarında doktora giden nüshada yazıyorlar aslında doktorunuzun söylemesi lazım ya da siz test yaptırdığınız yere sorun nifty nin sağlık haberinin yanındaki güzel yanı da cinsiyet %100 öğreniliyor 10. Haftada
Umayyy Glsm48 istersen biraz kis harekette olmayinca iyice kilo alir insan yani acta kalma abarttigin seyleri normal tuketsen ise yariyor 😊 umarim bebisin o tehlikeden kurtulur 🥰😍🙏
Samira67 Pnryr sordum dr. Orda cinsiyet yazmiyor dedi bana.yaptırdgım firmada bilgi vermiyor dr. Verir bilgiyi dedi