Ruzgarin_kadini Nurayaz canım siz nasıl oldunuz bu uygulamayı bi türlü çözemedim postları 10 satte buluyorum bulmuşken sorayim nasılsınız iyimisiniz
Nurayaz Ruzgarin_kadini iyileşmeye çalışıyoruz kuzum 🤗🤗 valla bende daha tam çözemedim çok karışık 😂😂 sen napiyon nasılsın
Nurayaz Dubletombikdoner 😂😂 çorbayı neyle koyuyosun kaselere askim 😂😂 çatalla dersin diyr dün kopuyor 😂😂
Nurayaz Meryem04 aynı anda yazdık hee 😂😂 iyiyim sipamla uğraşıyorum kuzum 🤗🤗 uyumuyor 😂😂 asla uyumuyor
Meryem04 Nurayaz önce ben sordum 😂😂 hayır bennn 😂😂 iyiyim canım kızla savaşıyorum uyumak bilmiyor sıpa
Meryem04 Nurayaz ah benim kader arkadaşım 😂😂 1 saat önce uyumaaısı lazımdı hala debeleniyor babası kılıklı (kötü bir şey olduğunda hemen babası kılıklı oluyor 😂)
Nurayaz Meryem04 Hahahaha aynen 😂😂 bizde de oyle 😂😂 dün gece deli etti beni sabaha kadar uyumadık sabah herifi kaldırdım kalk suna bak ben uyuycam diye 2 saat uyudum . Annem geliyor şimdi o gelsin ben yatıcam valla gozumden uyku akıyor 😂
Meryem04 Nurayaz aysunun çok guzel sözü var annelik zorunlu babalık hobi mi ver baksın 😂😂😂 ben dün eşimi uyandırmadım bu gun uzun yola çıktı uykusunu alsın diye. Akşama acısını çıkarırım 😂😂
Nurayaz Ruzgarin_kadini ya 😂😂 off . Bak böyle olunca benim adamo boğasim geliyor su ek grubuna izin vermiyo diye 😂😂