Nurayaz Ruzgarin_kadini ya 😂😂 off . Bak böyle olunca benim adamo boğasim geliyor su ek grubuna izin vermiyo diye 😂😂
Ruzgarin_kadini Nurayaz valla bakacak kuzum ben tövbe estağfurullah meryem ana değilim tek başıma yapmadım bu çocuğu 😂😂😂😂3 gecedir babasına kitliyorum o uyutuyo
Meryem04 Nurayaz nasıl bi şey yaptılarsa bırak blokeyi direk ip ban yani düşün sen 😂😂😂 ben kendim kapartırdım hesabımı ben kendim istifa ettim beni kovmadılar ben kendimi kovdurtmam 😂😂😂😂
Nurayaz Meryem04 😂😂 beni kovar gibi oldular yorumlarım engellendi 😂😂 bende kovulmadan ıstıfa ettim 😂😂
Nurayaz Ruzgarin_kadini ayy benim ki cat kapı geliyor eve 😂😂 dükkan evimizin altında 😂😂 lavaboya falan cikiyor
Meryem04 Nurayaz kızı görünce yorgunluğu gidiyormuşmuşmuş yaramış bazıları babasından da haberimiz yok 😂
Meryem04 Nurayaz Ben uzun bi mesaj yazdım maillerine. Dedim bebek uyuturken dinlenmek amaçlı bi elikaya giriyoruz onda da saçma sapan postlardan sinirlerimiz alt üst çıkıyoruz 😂 kardeş hesabımı kapa benim de hayde güle güle 😂😂
Nurayaz Ruzgarin_kadini ay beni gaza getirmeyin yakalanirsam pis olay cikar 😂😂😂 wp de niye sürekli cevrimicisin derse ne dicem
Ruzgarin_kadini Dubletombikdoner Meryem04 öfffff eltim mesaj atmış yine ölü taklidi yapicam bugün valla 😂😂😂😂