Dubletombikdoner şaka şaka günah 😁😂 Kızlar hamilelikte gliserin kullanılır mı , doktora gittiğimde sormayı unuttum 🤯 kulaklarım tıkanıyo zor duyuyorum😣
Denizyildizii Dubletombikdoner gliserin iyi gelmiyor ki ya oksibor kullanıyorum ben çok iyi geliyor. Ama hamileyken kullanmadım hiç kullanılır mı bi eczaneye danışmak lazım
Nurayaz Dubletombikdoner kullanılır kuzum 😂😂 Bende dedim aşk olsun beni etiketlemeden nasi dedikodu paylaşır 😂😂
anneyim_33 Dubletombikdoner dedikodu diyince geldim ben ama baktım değilmiş😐😂😂 ters köşe 😂😂😂 cnm bilmiyorum ki ya bı eczaneye fln ara sor istersen yada saglikocagindaki ebe nin numarasi fln varsa 🤗😊
Dubletombikdoner anneyim_33 ayy cok tesekkur ederim cank 😊belki kullanan vardir diye 😁😂 Su dedikoduyu yazmasaydim gelmeyeceklerdi 🤣
Ruzgarin_kadini Nurayaz canım siz nasıl oldunuz bu uygulamayı bi türlü çözemedim postları 10 satte buluyorum bulmuşken sorayim nasılsınız iyimisiniz
Denizyildizii Dubletombikdoner su mu kaçıyor senin de. Bende senede 2 kere falan yıkatmaya gidiyorum çok sıkıcı😑
Nurayaz Dubletombikdoner evet bebitom eminim bende kullandım . Zeytinyağını az bişey isitip kulagina damlatabilirsin icerde ki kiri yumusatip dışarı atıyor tıkanma geçiyor. Damla yoksa bunu yap demisti doktorum 😁
Dubletombikdoner Denizyildizii Su kaçıyor bazen , bide bogazimda parazit var 🤣 ordan oraya gecme ihtimalini dusununce deliriyorum🤣
Meryem04 Dubletombikdoner ben de onu sana yazacaktım sıvı yağ damlat diye ama fokur fokur kaynat soğut öyle yap,
Nurayaz Dubletombikdoner 😂😂 çorbayı neyle koyuyosun kaselere askim 😂😂 çatalla dersin diyr dün kopuyor 😂😂