Gull-senn favorim solomom ve mamadush onun disinda ilkaybany ergobaby eggbaby pelyybaby bunların hepsi bebeğin bacak yapısına.uygun M pozisyonu alan kumaşı kaliteli güzel kangurular dilediğiniz bir markalardan bakabilirsin. bebeğin sağlığına uygun olmayanlar genelde su meşhur markalar kraft babyplus vs olanlar bebeğe uygun değil

Gull-senn heryoneler suan moda olmadan uzmanlar önermiyor. bebek büyüdükçe on tarafi istiyor ama ben hep çok kısa süreli tuttum on pozisyonda. sizde öyle yaparsınız yani nrmalde kanguru 2-3 saat kullanıyorsanız önde oturtmayi yarim saat falan kullanmanızı tavsiye ederim.

• [silindi]

Gull-senn Evet heryöne ve bacak sağlığına vs uygun bir ürün

alyavetuna Solomon ve mamadus baby baktım ama fiyat olarak babalinbaby onlardan daha uygun ve görüntü olarak aynı görünüyor

Gull-senn siz söyleyince baktim o markayada aynen oyle dediğiniz gibi mamadus solomom renk model desen olarak daha cazip kumaşı bir tik farklı ama sizin dediğiniz markada ergonomik ve sağlığa uygun 🥰 fiyatı güzelse ben dediğiniz markayidw tercih ederdim. ama tabi ilk 3-5 ay sling kullanmak çok daha güzel oluyor slingle her işinizde yapabiliyorsunuz kanguru sert kalıyor ev içinde iş yaparken ve ilk zamanlar yenidogan aparatı olsada bebekte annede rahat edemiyor. Ben sling almamıştım ama kangurudanda istediğim performansı alamayınca slingi oyle aldim cok memnun kaldım uzun sure sling kullandim ya 3b-4 ay için değer mi diyeceksiniz heegun bebe kucağınıza gezip sizi tuvalete bile göndermeyin e değdiğini anlayacaksınız 🥰 slknge cok para vermeye gerek yok kumaş kalitesi de cok guzek h.b sling diyeninstgrmda kadin girişimciden almistim ben cok memnun kaldım düşünürseniz onu da bir araştırın dilediğiniz alin 🥰

Gull-senn solomombaby 360 her yöne kullanıyorum. Elim ayağım araba aldığıma pişman oldum diyebilirim 🤭

Gull-senn cocugun baxagi asagi sarkiyor tüm vücut ağırlığı kalça kemiğine kuyruk sokumuna biniyor çocukta duruş bozukluğu kalça sorunlarına.sebeo olabiliyormuş. zaten kizim cok rahatsi. oluyordu on oturuşta biraz fazla kalsa ağrıyordu muhtemelen ama düz kanguru duruşunda 3-4 saat kaldığı zamanlar olurdu zaten hemen uyurdu kanguruda 😁

Ergonomik kanguruların ön tarafa doğru taşınmamasının sebepleri vardır. Bunlardan birincisi sırtın C pozisyonunun bozulması. İkimcisi ve en en önemlisi bir çocuğun 1 yaşına kadar uyaran fazlalığına maruz kalmaması sadece anneyi görmesi gerekir. Beyin gelişimi için çok önemli bu. Bebek arabaları da aynı akışta gider hatta. Bebek daha çok anneyi görür. Her yöne değil ama normal olanını alabilirsiniz gibi duruyor. Haricinde neko baby, tula, momfort baby, boba 4G, huggyberry tercih edebilirsiniz.

alyavetuna çok teşekkürler şimdi bakacağım o sayfaya. Trendyolda baktım aslında biraz fazla geldi ama bir çok kişi de öneriyor. Peki sling tek başına yeterli olur mu kanguru yerine onu tercih etsek

Kanguruların kullanımında öne bakar pozisyon önerilmiyor. Çünkü uygun m pozisyonu sağlanmadığı için çocukta kalça problemlerine yol açıyor. O yüzden alacağınız kangurunun kalça ve ayakları güzel kavraması gerekiyor ki uygun m pozisyonunu oluştursun. Bir de daima çocuk size doğru bakar pozisyonda kullanın bu anlattıklarıma istinaden.

Gull-senn yani şöyle kizim 3500 kilo doğru 6.7 ayına kadar slingi de kullandim disarda uzun geleceksem kanguruyu aldim wling 7-8 kodan snra sarkma yapıyor toparlamak gerekiyor ama kanguru almamış olsaydım sling beni idare edermiş. cunku zaten 7-8 aydan snra bebisler büyüyor artık bel ağrısı yapıyor uzun uzun gezilmitor yani. Bende baktım kumaş parçasına 150-200 vermek içimden gelmemişti kangurumda olunca ucuza kaçmış o sayfadan almistim ama cok kaliteli cikti kumaşı.

Gull-senn bende alcam ama mamadusla lalbaby var onun arasında kaldım .lalbaby.com.tr de çantasıyla takım satılıyor çok hoş ama namadusmu bebek için daha sağlıklı diğerini bilemedim.fiyatlari aşağı yukarı aynı ama

daima59 evet bir arkadaş daha öyle söyledi bu yüzden heryöne almaktan vazgeçtim anneye bakar pozisyonda kullanacağım bir ürün tercih edeceğim, teşekkürler

Ergobaby aldım, yenidoğandan 20 kiloya kadar kullanılabiliyor.

DenizBatus siz söyleyince baktım lalbaby markasına gerçekten çok hoş modeller var. Ergonomik olarak belirtmişler ama maalesef benim de hiçbir fikrim yok 🤷🏻‍♀️