Kubraygun_ Selen37 şehir hastanesinde 1 hafta önce vajinal baktı ama duymak için daha 3.5 mm çok küçük en az 7 mm olması lazım kalbinin atması için dedi
Kubraygun_ Bussr adetinden itibaren saydığında mesela 6 hafta çıkar ama senin çocuğun 4 haftalıktır geç döllenme demek bu
Kardelenck Kubraygun_ Kaç haftaliksiniz canım duyamadık diye üzülme inşallah duyarsınız ama erken duymak da zarar verebiliyormus
MiniMiniKus Bende duymamıştım 8.haftada duymuştuk Bekleyin derim bence Allah yardımcınız olsun inş iyidir bi sorun yoktur sağ sağlim duyurur size sesini
gmzns Kubraygun_ var. 1 hafta sonra başka doktorlara hem özele hemdr devlete gitmelisin ondan sonra karar ver
Fatmakara97 Kubraygun_ benim son adet 19 Mart 11 haftadayız canım geç döllenme olabilir çünkü benden baya geridesin doktor cinsiyet tahmini yaptı bile bana bebek kesede göründü mü canım peki ben 7. Haftada duymuştum ama 9. Haftada duyan da varmış
Kubraygun_ Fatmakara97 evet bebek görünüyor kese içinde ve benim bebeğim tam haftamda da gelişiyor kafamı karıştırıyor doktor kalbi atmıyorsa bebek nasıl gelişir
Oksuzoglu Kubraygun_ Duyarsın canım inşallah içini feraklh tut bnde ilk gittiğimde 6 haftalık ti 8. Haftamda duydum bnde
Birminiksusamtanesii Kubraygun_ beklemelisin benim ilk gebeligimde 8+4de gittim ultrasonda 7+3cikmisti o zaman duydum henuz erken
ktnzehra49 Kubraygun_ kötü bişey söylemedi bi sıkıntı yok 10 gün sonra gel kalp atışlarını dinleteyim dedi geç döllenme olmuş benek henüz keseye yerleşmemişti