Selen37 Tam 7 haftalıkken gittiğimde duydum ama bebeğim 6+2ydi yani geç döllenme olmuş. Seninde öyle olabilir bir süre bekle 🥰
Emine_ali Kubraygun_ bende geç kalp atışı duyanlardanım hatta kimyasal sanmıstım ve ilaç yazın bu sefer rahat düşsün demiştim ama şimdi 38+6 Dayız şükür Rabbime öncesi iki kimyasal gebelikti çünkü
Kubrakorkut Kubraygun_ Canım kalp atışı başlamış dedi mi bende duymadım okdrlikken ama başlamış dedi size ne dedi duyulur Allah’ın izniyle merak etmeyin Rabbim kötüsünü göster mesin
Selen37 Kubraygun_ bu arada karından asla duyamadım kalp atışını. Vajinal bakılmasını istedim o şekil duydum haberin olsun, eğer duyamazsan öyle yap çok daha net🥰
Emine_ali Kubraygun_ ben dayanamadım bi kaç gün sonra Altan muayene oldum sanırım oda 7 haftaya denk gelmişti
Emine_ali Kubraygun_ birde son adet dönemine göre olmayabilir yumurtlaman mesela benım öyleydı son adet dönemine göre 3 gün geriden geliyor gibiydi ama aslinda tam yumurtlamama gününe göre dogruydu
Kubrakorkut Kubraygun_ Canım bebiş gelişiyor da iyidir inşaallah merak etme canım rabbim sevindirsin seni
Kubraygun_ Neshe08 sonuna kadar beklemeyi düşünüyorum ne zamanki bebek geriden gelir beta değerim düşmeye başlar o zaman sonlandırırım
Kubraygun_ Selen37 şehir hastanesinde 1 hafta önce vajinal baktı ama duymak için daha 3.5 mm çok küçük en az 7 mm olması lazım kalbinin atması için dedi
ikincim253 Kubraygun_ bende aynı 6+4 de gittim kalp atışı yoktu kesede zaten küçüktü doktor çok normal duymamamız 10 gün sorma gel kalp atışını duyalım dedi salı günü randevum var gittiğim de 8+2 olacak inşallah duyarım 💖
Bussr Bende 6+3 üm. İki kez test yaptım negatif çıktı daha sonra yaptığımda pozitif çıktı.bu geç döllenme nasıl birşey acaba?
Kubraygun_ Bussr adetinden itibaren saydığında mesela 6 hafta çıkar ama senin çocuğun 4 haftalıktır geç döllenme demek bu